İstanbul

Beylikdüzü'nde "Sevgililer Günü" kutlandı

21:04 14 Şubat 2016
Beylikdüzü'nde "Sevgililer Günü" kutlandı

Beylikdüzü Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla sokak etkinliği düzenledi.

Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katıldığı etkinlikte, müzik dinletileri ve dans gösterileriyle eğlenen semt sakinleri, kartlara yazdıkları sevgi mesajlarını alana özel olarak yerleştirilen dilek ağacına astı.

Cumhuriyet Caddesi meydanında düzenlenen etkinlikle ilgili AA muhabirine açıklama yapan İmamoğlu, Beylikdüzü'nde insanların kalbinin bir arada atmasını sağlayacak bir gün yaşatmayı amaçladıklarını belirterek, ailelerin çoluk çocuk etkinlik alanına geldiğini ve Beylikdüzü'nde yaşayan diğer ailelerle sevgilerini paylaştığını söyledi.


İnsanların arasında kurulan sevgi köprüsünün önemine dikkati çeken İmamoğlu, "Bu çok olağanüstü bir şey, insanlarımızın ne kadar sevgiye saygıya, bir arada olmaya ihtiyaç duyduğunu burada da hissediyoruz. İnanıyorum, buradan doğan bu güzel sevgi ve kalbi frekans, tüm Türkiye'ye yansır. Türkiye'deki acılar diner ve kötü haberlerin bittiği günler yaşarız. Barış, huzur ve sağlık dolu mutlu bir ülke olmayı diliyoruz. Sevgililer günü mesajımız bu olsun. Etkinliklerin devamı gelecek, birlikteliğimiz büyüsün diye her yıl mutlaka bu güzel günlerde bir arada olacağız" şeklinde konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.