İstanbul

Şehir Hatları Genel Müdürüne "Yıldız" ödülü

13:58 03 Ekim 2016
Şehir Hatları Genel Müdürüne "Yıldız" ödülü

Şehir Hatları Genel Müdürü Yakup Güler'e, Yıldız Teknik Üniversitesi Mezunlar Derneği (YTÜMED) tarafından "Bürokraside Başarı Ödülü" verildi.

Şehir Hatlarından yapılan açıklamaya göre, YTÜMED tarafından bu yıl 20.'si düzenlenen Mezunlar Şöleninde, "Yılın Yıldız Ödülleri" sahiplerini buldu.

"Bürokraside Başarı Ödülü"ne layık görülen Yakup Güler, ödülünü Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin'den aldı.

Güler, böyle bir ödüle layık görülmekten ve bu güzel ailenin bir ferdi olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Bugün ülke yönetimde, sanayide, akademik alanda ve bürokraside, profesyonel yönetici olarak birçok Yıldız Teknik Üniversiteli arkadaşım, yıldızdaşım başarıyla bu misyonu sürdürüyor. Yıldızlılar gittiği her yerde kendisinden bahsettirecek kadar büyük bir öz güvene, heyecana ve iş aşkına sahiptir." ifadelerini kullandı.

Yakup Güler, Rektör Bahri Şahin'e günün anısına kendi çizdiği bir karikatürü ve Şehir Hatları vapur maketi hediye etti.

Şahin, Yakup Güler'in ilk öğrencilerinden biri olduğunu, bugünleri gördükleri için mutlu ve gururlu olduklarını belirterek başarı dileklerinde bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.