İstanbul

Michelin CrossClimate+ yollarda uzun süreli güvenlik sunuyor

16:03 05 Mart 2017
Michelin CrossClimate+ yollarda uzun süreli güvenlik sunuyor

Michelin, kış sertifikalı ilk yaz lastiği CrossClimate’ın yeni jenerasyonu CrossClimate+ ile yollarda uzun süreli güvenlik sunuyor.

Michelin açıklamasına göre, şirket, devrim yaratan teknolojisiyle lastik kullanım alışkanlıklarını değiştiren "3PMFS işaretli kış sertifikalı ilk yaz lastiği" CrossClimate’ın yeni jenerasyonu CrossClimate+ ile daha geniş ebat seçeneği sunuyor. CrossClimate 14" jant için varlığını devam ettirirken 15-19" jant aralığındaki Michelin CrossClimate+ ise daha geniş ebat yelpazesiyle SUV araçlar için sunulacak.

Açıklamada, pek çok lastikte kilometreler geride kaldıkça performans açısından değişim gözlemlenirken Michelin CrossClimate+'in yenilikçi çözümleri ve teknolojik üstünlüğü sayesinde ilk kilometreden itibaren diş derinliği yasal sınır 1.6 mm’ye gelinceye kadar performansından ödün vermediği belirtildi.

Ayrıca açıklamada kış sertifikalı yaz lastiği Michelin CrossClimate'in markanın iş hedeflerinde büyük rol oynadığ ve 2015 yılından bu yana yollarda olan lastiklerin mevsim geçişlerinde lastik değişimi zahmetinden kurtarırken sürücülerin hayatlarını kolaylaştırdığı vurgulandı.

Öte yandan Michelin CrossClimate'nin başarılı performansını, mali sonuçlara da yansıyarak Michelin’in Türkiye'deki pazar payına önemli ölçüde katkı sağladığı ve Michelin marka binek lastiklerinde yaklaşık her 5 lastikten birini Michelin CrossClimate oluştuğu belirtildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.