İstanbul

Halkbank'tan yeni reklam filmi

11:55 11 Mart 2017
Halkbank'tan yeni reklam filmi

Halkbank’ın yeni reklamında, bankanın Makedonya ve Sırbistan’daki 65’ten fazla şubesiyle Avrupa’daki varlığı anlatılıyor.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Halkbank’ın Belgrad’da geçen yeni reklamında başrolü üstlenen Şahan Gökbakar, filmde ailesiyle turist olarak Belgrad’a giden bir babayı canlandırıyor.

“Halk İster Halkbank Yapar” temasının kullanıldığı Halkbank’ın yeni reklam filminde, bankanın Makedonya ve Sırbistan’daki 65’ten fazla şubesiyle Avrupa’da emin adımlarla büyüdüğü vurgulanıyor.

Reklam filminde oğluyla birlikte selfie çekimler yapan Gökbakar’ın her fotoğrafına ayrı bir Halkbank şubesinin girmesi ile bankanın Sırbistan genelindeki yaygın ağı gösteriliyor. Filmin sonunda ailesiyle birlikte bir Halkbank şubesine giren Gökbakar, çalışanlarla kucaklaşıp onlarla sohbet ediyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Halkbank Destek Hizmetler Genel Müdür Yardımcısı Ömer Faruk Şenel, Şahan Gökbakar’la sürdürdükleri iş birliğinde, imza attıkları her filmin büyük ses getirdiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Gücü yurt dışına taşan büyük bir markayız ve yurt içindeki hizmet kalitemizi Avrupa’ya da taşıyoruz. Avrupa’da ilk Halkbank şubesinin açıldığı günden bu yana 5 yıldan az bir süre geçmiş olmasına rağmen, geldiğimiz nokta dikkati çekici. Makedonya ve Sırbistan’da 65’ten fazla şubemiz var. Hizmet anlayışımızı daha fazla kişiye taşımak, daha çok insanın hayatına dokunmak bizim açımızdan büyük önem taşıyor. Yeni reklam filmimiz bu anlayışı ve büyüyen Halkbank’ı temsil ediyor. Şahan Gökbakar halkı kucaklayan sıcak oyunculuğuyla filme yine çok şey kattı."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.