İstanbul

IBS, çalışanlarıyla Kıbrıs'ta buluştu

14:22 15 Mart 2017
IBS, çalışanlarıyla Kıbrıs'ta buluştu

IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği'nin İstanbul, Ankara ve Mersin ofisleri çalışanları, Kıbrıs'ta gerçekleşen 2017 IBS Vizyon Toplantısı'nda bir araya geldi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği çalışanları, şirketin gelecek dönem hedeflerini belirlemek, enerji ve motivasyon depolamak amacıyla Kıbrıs'ta düzenlenen 2017 IBS Vizyon Toplantısı'nda buluştu.

20'nci yılını kutlayan IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği'nin vizyon toplantısı "Büyüyoruz Sizinle" teması ile hazırlandı. Toplantıya Akfen Holding ve IBS Yönetim Kurulu Üyesi Pelin Akın Özalp, Akfen Holding Üst Yöneticisi (CEO) ve IBS Yönetim Kurulu Başkanı Süha Güçsav, şirketin İngiliz ortağı UIB'nin Dubai CEO'su ve IBS Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı George Kabban, IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Çiftçi ile şirketin İstanbul, Ankara ve Mersin ofislerinde görev yapan 80 çalışanı katıldı.

Toplantıda konuşan IBS Yönetim Kurulu Başkanı Güçsav, sigorta ve reasürans brokerliği sektörünün değerlendirmesini yaparak sektörün Türkiye'de önemli bir potansiyeli barındırdığını kaydetti.


- "IBS sektörde önemli roller üstlenecek"


Güçsav, şirketin atacağı stratejik adımlar ile yakın gelecekte sektörün gelişiminde önemli roller üstlenmeye devam edeceğini belirterek, ayrıca, piyasa ve sektör dinamikleri doğrultusunda hedeflenen yeni iş geliştirmelere, IBS'in organizasyonel yapılanması ile ilgili gelecek planlarına, akademik iş birliklerine ve sektöre kazandırılacak yeni yeteneklere yapılacak yatırımlara değindi.

IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği Genel Müdürü Murat Çiftçi de şunları kaydetti:

"20'nci yılımızda Türkiye'nin Türk sermayeli en büyük sigorta ve reasürans brokeri olmanın gururunu yaşıyoruz. Projelerimiz için özelleştirilmiş entegre iş modellerimiz, köklü deneyimimiz, genç ve dinamik kadromuz ile başta müşterilerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımız için yerel ve küresel değer yaratan çözümler sağlayarak yolumuza devam etmeyi hedefliyoruz.

I2017'de şirket değerlerimize sıkı sıkıya bağlı, en önemli kaynağımız olan insan sermayemiz ve paydaşlarımız için değer yaratan hizmetlerimizle Türkiye ve Türk yatırımcısının olduğu her coğrafyada büyümeye ve Türkiye ekonomisini var gücümüzle desteklemeye devam edeceğiz. 1997'den bugüne IBS'nin ivmesi hep yukarı oldu. Bu trendi devam ettirip müşterilerimize sunduğumuz ürün ve hizmetlerde kalite standardımızı inovasyon ve farklı uygulamalara odaklanarak sürdürülebilir şekilde yükselteceğiz."

Toplantının konuşmacıları arasında yer alan Türkiye'nin önde gelen basketbol koçlarından Çetin Yılmaz da takım kültürü ve liderlik üzerine deneyimlerini ve tavsiyelerini IBS çalışanları ile paylaştı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.