İstanbul

VakıfBank'tan çiftçilere masrafsız kredi

10:25 12 Mayıs 2017
VakıfBank'tan çiftçilere masrafsız kredi

VakıfBank, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Gününe özel hazırladığı kredi seçeneklerini, mayıs ayı boyunca dosya masrafsız tüm üreticilerin kullanımına sunuyor.

Banka açıklamasına göre, bitkisel üretimden besi ve süt hayvancılığına, örtü altı üretimden arıcılığa kadar her türlü tarımsal faaliyete özel kredi seçenekleri ve diğer bankacılık hizmetleriyle destek veren VakıfBank, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Gününe özel kampanya düzenledi.

Üreticilere, mayıs ayı boyunca yüzde 1,39'dan başlayan faiz oranlarıyla 50 bin TL'ye kadar sunulan kredilerde dosya masrafını kaldıran VakıfBank, ayrıca kampanya boyunca TarımKart sahiplerinin bin TL ve üzeri tarımsal girdi alışverişlerine 30 TL indirim hediye ediyor. VakıfBank'ın Pankobirlik satış mağazaları ve çok sayıda Tarım Kredi Kooperatifi dahil ülke genelinde binlerce anlaşmalı üye iş yeri bulunuyor.

"Halden anlayan bankacılık" anlayışı kapsamında üreticilere destek veren VakıfBank, TarımKart ile üreticilerin anlaşmalı üye işyelerinde yapacakları mazot, yem, gübre, zirai ilaç, fide, tohum, veterinerlik hizmeti gibi tarımsal girdi alışverişinde 6 aya kadar faizsiz dönem imkanı sağlıyor. VakıfBank TarımKart sahibi üreticiler işletme giderlerini finanse etmek için tüm banka ATM'lerinden nakit para da çekebiliyor.


- "Üreticilerimizin hayatını kolaylaştırmaya devam edeceğiz"


Açıklamada görüşlerine yer verilen VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Lütfü Çelebi, tarımsal üretimin artan dünya nüfusuyla birlikte daha da önemli hale geleceğini vurguladı.

Dünya Çiftçiler Gününe özel kampanyanın yanı sıra üreticilerin krediye kolay ve uygun fiyatlarla ulaşabilmesi için çok sayıda kredi seçeneklerinin bulunduğunu bildiren Çelebi, şunları kaydetti:

"Üreticilere anlaşmalı üye işyerlerimizde 6 ay faizsiz dönem imkanı gibi birçok avantaj sağladığımız TarımKart ürünümüze olan ilgi ve çiftçilerimizin memnuniyeti bizi çok mutlu etti. Pankobirlik, Tarım Kredi Kooperatifleri, Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği ve Sulama Birlikleri ile üreticilerimize yönelik protokoller imzaladık.

Üreticilerimizin hayatını kolaylaştırmak için tarım değer zincirindeki tüm kesimlerle ortak çalışmalar yapmaya devam edeceğiz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.