İstanbul

Halkbank'tan yeni reklam filmi

15:27 24 Mayıs 2017
Halkbank'tan yeni reklam filmi

Halkbank, 79. kuruluş yıl dönümüne özel Halk Günü Kredisini Şahan Gökbakar'ın baş rolünde oynadığı reklam filmiyle duyurdu.

Halkbank açıklamasına göre bankanın 79. kuruluş yıl dönümüne özel Halk Günü Kredisini Şahan Gökbakar'ın baş rolünde oynadığı reklam filmiyle duyurduğu bildirildi.

Halkbank'ın yeni reklam filminde gelin rolüyle izleyicilerin karşısına çıkan Gökbakar, davetlilerin altın takmadığı düğünde çözümü Halk Günü Kredisinde buluyor. "Halk İster Halkbank Yapar" sloganlı reklam filminde bankanın düşük faizli, avantajlı Halk Günü Kredisi tanıtılıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Halkbank Kurumsal İletişim Daire Başkanı Neşet Dereli, her yıl mayıs ayında bankanın kuruluş yıl dönümüne özel olarak sundukları avantajlı Halk Günü Kredisini bu yıl eğlenceli bir reklam filmiyle duyurmak istediklerini bildirdi.

Halk Günü Kredisi reklam filminde müşterilerine her koşulda en uygun seçenekleri sunan bir banka olduklarını vurguladıklarını aktaran Dereli, "Şahan Gökbakar'ın eğlenceli yeni gelin performansıyla yine akıllarda kalacak ve izleyiciye keyifli dakikalar yaşatacak bir çalışmaya imza attık." ifadelerini kullandı.

Söz konusu reklam filminde gelini canlandıran Şahan Gökbakar'a damadın amcası çeyrek altın yerine çeyrek kokoreç takıyor. Gökbakar, gözleri yaşlı biçimde kokorecini yerken düğün salonunun sahibi parasını istemek için geliyor. Ne yapacağını bilemeyen gelin ve damat, 23 Mayıs'ın Halk Günü Kredisi zamanı olduğunu hatırlayınca derin bir nefes alıyor.

Halkbank, farklı ihtiyaç ve beklentilere uygun olarak geliştirdiği kredilerle, müşterilerinin finansal ihtiyaçlarına uygun koşullarda çözümler sunmaya devam ediyor. Halk Günü Kredisi sağlayan banka, yüzde 1,13'den başlayan faiz oranlarıyla 79 bin liraya kadar kredi kullandırıyor. Müşteriler, Halk Günü Kredisi'nde geri ödemelerini 48 aya kadar uygun vade ve kolay ödeme seçenekleriyle gerçekleştirebiliyor.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.