İstanbul

Fiat Egea Sedan'a yeni donanım seçeneği

10:10 16 Haziran 2017
Fiat Egea Sedan'a yeni donanım seçeneği

Fiat Egea Sedan'a, "Lounge Plus" adında yeni bir donanım seviyesi eklendi.

Fiat'tan yapılan açıklamaya göre Fiat Egea Sedan, yepyeni bir donanım seviyesine kavuştu. Buna göre yeni eklenen Lounge Plus donanım seviyesiyle birlikte, tıpkı Egea Hatchback ve Egea Station Wagon'un Lounge Plus donanım seviyesindeki gibi, projeksiyon tip farlar ve LED gündüz farları artık standart olarak sunuluyor.

Fiat Egea Sedan Lounge Plus'taki en büyük yenilikse, yaşam alanında gerçekleşiyor. Geliştirilen yeni kokpit tasarımıyla birlikte, 7 inç boyutundaki dokunmatik tablet ekranlı multimedya sistemi Egea Sedan Lounge Plus'ta yerini alıyor.

Tek bir USB bağlantısıyla Apple iPhone modellerinin multimedya sistemi ile entegre olmasını sağlayan Apple CarPlay destek fonksiyonu, Fiat Egea Lounge Plus versiyonunda standart olarak sunuluyor.

Apple CarPlay ile birlikte telefon kullanımı çok daha güvenli hale gelirken, iPhone'un sahip olduğu arama, mesaj, müzik çalar, harita ve navigasyon özellikleri 7 inçlik tablet ekrana yansıtılıyor. Ayrıca iPhone'un sahip olduğu haber akışı, e-kitap gibi birçok uygulama da ekran üzerinden yönetilebiliyor.

Fiat Egea Sedan'ın Lounge Plus donanım seviyesi, 6 ileri tork konvertörlü otomatik şanzımanla kombinlenmiş 1.6 E-Torq 110 HP benzinli motor ve çift kavramalı DCT şanzıman seçeneğinin de sunulduğu 1.6 Multijet motorla tercih edilebiliyor. Fiat Egea Sedan Lounge Plus, 80 bin 900 liradan başlayan fiyatlarla otomobilseverlerin beğenisine sunuluyor.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.