İstanbul

"Mustafa V. Koç Spor Ödülü" verilecek

12:14 16 Haziran 2017
"Mustafa V. Koç Spor Ödülü" verilecek

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ve Koç Holding iş birliğiyle "Mustafa V. Koç Spor Ödülü" verilecek.

Holdingden yapılan açıklamaya göre, başarılı ve vizyoner iş insanı kimliğinin yanı sıra gerek sporcu ve yönetici gerekse de destekçi olarak spora büyük katkılarda bulunmuş Mustafa V. Koç’un spor alanındaki vizyonunu sürdürmek amacıyla "Olimpik Değerlere Katkı" temasıyla “Mustafa V. Koç Spor Ödülü” düzenlenecek.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ve Koç Holding iş birliğiyle gerçekleştirilen “Mustafa V. Koç Spor Ödülü” ile tutkulu bir sporcu ve sporsever olan merhum Mustafa V. Koç’un bu alanındaki vizyonunu sürdürmek ve bir dünya görüşü, yaşam tarzı olan olimpizm ruhunu yaygınlaştırmak amaçlanıyor.

Bu yıl ilki gerçekleştirilecek “Mustafa V. Koç Spor Ödülü”ne, “Dostluk, mükemmellik, saygı, dayanışma, eşitlikçi, insancıl ve evrensel anlayışa sahip olma” gibi olimpik prensipleri ve değerleri taşıyan, alanında ulusal veya uluslararası ölçekte çalışmalar yapan ve katkıda bulunan sporcu, antrenör, yönetici gibi spor insanlarının yanı sıra bu alanda değer yaratan kişi ve kurumlar aday gösterilebilecek.

Jüri üyelerinin yapacağı değerlendirmenin ardından 200 bin TL maddi değerdeki “Mustafa V. Koç Spor Ödülü” 25 Eylül 2017 tarihinde gerçekleştirilecek törenle sahibini bulacak. Başvurular ve aday gösterme süreci 4 Temmuz 2017 tarihine kadar Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Genel Sekreterliği ve "info@olimpiyat.org.tr" adresi üzerinden gerçekleştirilebiliyor.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.