İstanbul

Migros'a PLMA'dan Mükemmellik Ödülü

11:33 28 Haziran 2017
Migros'a PLMA'dan Mükemmellik Ödülü

Migros, Private Label Manufacturers Association (PLMA) tarafından düzenlenen "Uluslararası Özgün Markalar" yarışmasında "Mükemmellik Ödülü" kazandı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, dünya çapında 4 binden fazla üyesi bulunan PLMA'nın Uluslararası Özgün Markalar yarışmasına katılan ürünler, akademisyenler, gazeteciler, perakendeciler, şefler, beslenme uzmanları olmak üzere 36 kişilik sektör uzmanından oluşan bir jüri tarafından değerlendirildi.

Bu yıl 27 ülkeden yaklaşık 700 ürünün başvurduğu yarışmada, Migros'un çamaşır bakım ürünleri kategorisindeki "Migros Lovely Touch Ekstra Parfüm Etkili Konsantre Yumuşatıcı" ürünü, görünüşü, yarattığı fayda, fiyat-kalite karşılaştırması, ambalaj gibi kriterler açısından değerlendirilerek ödüle layık bulundu.

Ödül kazanan Migros Lovely Touch Ekstra Parfüm Etkili Konsantre Yumuşatıcı ürünü, PLMA tarafından her yıl Amsterdam'da düzenlenen ve bu yıl 110 ülkeden 13 binden fazla ziyaretçinin katıldığı World of PL Fuarı'nda ödüllü ürünler için ayrılan özel alanda sergilenerek sektör temsilcilerine de tanıtıldı.


- "Güçlü ve donanımlı kalite yönetimi ekibine sahibiz"


Açıklamada görüşlerine yer verilen Migros Ticaret A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Cem Rodoslu, Migros’un Türkiye'nin en güçlü tedarikçileriyle çok kuvvetli bir ekosisteme sahip olduğunu belirterek, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Bu büyük ekosistem, mağazalarımızdan içeri adım atan her müşterimize ihtiyacı olan tüm ürünlerle ilgili en geniş seçme hakkını tanımak için çalışıyor. Migros'un ayrıcalıklı sistemi tüketiciye çok doğru bir karma ve bol seçenek sunuyor. Özgün markalı ürünlerin, markalı ürünlerle birlikte toplam büyümesini sağlamanın, uzun vadede sektöre katkısına odaklanıyoruz. Biz, raflarımızda private label markalarımızla birlikte, lider, rekabetçi, takipçi ve niş markaların tamamına yer veriyor, müşterilerimize bol çeşit ile seçim hakkı sunuyoruz.

Private label stratejimizi belirlerken, Migros markalı ürünlerimizi, markalı ürünlere rakip değil, tam tersi tamamlayıcı bir seçenek olarak görüyoruz. Markalı ürünlerin yanı sıra satışa sunduğumuz özgün markalı ürünlerde yüksek kalite konusunda büyük bir hassasiyet gösteriyoruz. Biz rafa kendi markamızla bir ürün koymuşsak, müşterilerimizin bu ürünle ilgili yüksek beklentilerini de mutlaka karşılamak zorundayız. Migros’a duyulan güvenin boşuna olmadığını, aldığımız bu ödüllerle bir kez daha gösterdiğimiz için mutluyuz."

Rodoslu, yüksek kalite standartlarının sürdürülebilir olmasını sağlayan güçlü ve donanımlı bir kalite yönetimi ekibine sahip olduklarını kaydederek, tedarikçi seçimine de büyük önem verdiklerini aktardı.

Raflarında private label markalarıyla lider, rekabetçi, takipçi ve niş markaların tamamına yer verdiklerini anlatan Rodoslu, müşterilerine bol seçenek ile seçim hakkı sunduklarını bildirdi.

Rodoslu, Türkiye'de özgün markalı ürünlerde sürekli bir gelişimin gözlemlendiğinin altını çizerek, bu gelişime paralel olarak private label ürünleri "Sadece Migros'ta" çatısı altında farklı marka ve ürün gruplarında topladıklarını anlattı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.