İstanbul

Edenred Türkiye'den Ücretsiz Araç Yıkama kampanyası

11:27 13 Temmuz 2017
Edenred Türkiye'den Ücretsiz Araç Yıkama kampanyası

Edenred Türkiye’nin 2017 sonuna kadar devam edecek Araç Yıkama kampanyası kapsamında kurumlar, tek seferde gerçekleştirdikleri araç yıkama siparişi adedine göre 100 yıkamaya kadar araç yıkaması kazanıyor.

Edenred açıklamasına göre, Edenred, sunduğu Araç Yıkama kampanyasıyla müşterilerine kazandırmaya devam ediyor.

Firma, şirketler için sunduğu Ticket Business Araç Yıkama Paketi’ni ilk kez alan müşterilere 100 adede kadar ücretsiz araç yıkama hediye ediyor. Bu kampanyayla Edenred, tek seferde 25 araç yıkama siparişine 1, 50 araç yıkama siparişine 3, 100 araç yıkama siparişine 10, 250 araç yıkama siparişine 35 ve 500 araç yıkama siparişine tam 100 adet araç yıkama hediye ediyor. Kampanyadan yıl sonuna kadar yararlanılabiliyor.

Ticket Business’ın yeni kampanyası ile şirket yetkilileri, her bir araç için gelen yıkama faturalarıyla tek tek uğraşmak, çalışanlar ise araç yıkamaları için avans almak ya da masraf yazmakla uğraşmak gibi operasyonel yüklerden kurtuluyorlar.

Plakaya tanımlı servisin güvenli kullanımı da işverenlerin bu hizmeti tercih etmesinde önemli rol oynuyor. İşverenler Ticket Business Araç Yıkama Çözümü ile yapılan işlemleri web sitesinden takip edebilirken, bu uygulama ile plaka bazında raporlama da yapabiliyorlar.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.