İstanbul

Yeni eğitim öğretim yılı başladı

15:12 18 Eylül 2017
Yeni eğitim öğretim yılı başladı

Beykoz ilçesinde yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla tören düzenlendi.

İshakağa Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu'nda düzenlenen törende konuşan Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi. Katırcı, "Öğretim her koşulda olur. Asıl olan ise eğitimi verebilmektir. İnsanlığa ilim, fen ve insan sevgisi verdiğinizde bu ülke muasır medeniyetler seviyesine çıkacaktır. İnşallah bir süre sonra sizler bu kürsülerde hizmet edeceksiniz. Bizler sizlere güvenli ortam sağlarken, sizler de eğitimin üç önemli ayağı olan öğrenci, öğretmen, veli ilişkilerine dikkat edeceksiniz. Bu da başarıyı getirecek” dedi.

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek de ilçenin önemli bir eğitim yuvasına dönüştüğünü belirterek, "Değerli öğretmenler, 'Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum' diyen Hz. Ali'nin ifadesine göre kim bilir kaç kırk yıl hakkınız var bu çocuklarda. Siz bu ülkeye bilinçli şuurlu evlatlar yetiştirerek en büyük emeği yapıyorsunuz. Öğrencilerinizi, evlatlarınızı kırmayın. Üzmeyin. Evlatlarınız sizin itibarınızdır. Yerel yönetimler olarak görevimiz okullarla birlikte öğrencilerimize sahip çıkmaktır. Yeni eğitim öğretim yılının Beykoz ve tüm Türkiye’ye hayırlı olmasını dilerim." diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay da "İshakağa Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu Beykoz'daki köklü okullarımızdan bir tanesidir. Güzel bir fiziki yapıya kavuşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.