İstanbul

Beykoz'da sosyete pazarı yeniden açıldı

15:36 21 Eylül 2017
Beykoz'da sosyete pazarı yeniden açıldı

Beykoz Belediyesi'nin hizmete sunduğu Göksu Kapalı Pazar Yeri, yeni düzenlemeyle salı günleri meyve, sebze ve organik ürünler, perşembe günleri de sosyete pazarı olarak hizmet verecek.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, özellikle markalı ürünleri uygun fiyata almak isteyen vatandaşların ilgisini çekmesi beklenen sosyete pazarında tekstil, giyim, aksesuar, hediyelik eşya ve züccaciye gibi çeşitli ürünler satışa sunuluyor.

İhraç fazlası ürünlerin ve ucuz alışverişin adresi olan sosyete pazarı, Göksu Papatya Sokak’ta meraklılarını bekliyor.

- "Pazar, ilçemize ekonomik canlılık katacak"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, pazarın ilçe sakinlerine hayırlı olmasını diledi.

Vatandaşların daha rahat ve konforlu alışveriş yapabildiği, esnafın ise kışın soğuk ve yağıştan, yazın ise sıcaktan etkilenmeden çalıştığı Göksu Kapalı Pazar Yeri'nin, bundan sonra yeni bir pazara daha ev sahipliği yapacağını belirten Çelikbilek, "Esnafımız, ürünlerini vatandaşlarımızın hizmetine sunacak. Böylece ihraç fazlası kaliteli malları, vatandaşlarımız uygun fiyata alma imkanına sahip olacak. Pazar, İlçemize de ekonomik canlılık katacak." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.