İstanbul

Yapı Kredi Worldcard, Azerbaycan'da 5. yılını kutluyor

12:20 26 Eylül 2017
Yapı Kredi Worldcard, Azerbaycan'da 5. yılını kutluyor

Yapı Kredi Bank Azerbaijan Worldcard'ın ülkedeki 5'inci yılını kutluyor.

Yapı Kredi'den yapılan açıklamaya göre dünyanın en değerli 10 kredi kartı markası arasına giren Worldcard, Azerbaycan pazarındaki 5. yılını kutluyor.

2012 yılında Yapı Kredi Bank Azerbaijan tarafından tanıtılan Worldcard, geçen sürede ülkede ödeme sistemlerinin gelişiminde önemli rol oynadı. Worldcard, müşterilerine kazandırdığı, toplam 3 milyon TL'den fazla (1,5 milyon manat) puan ile Türkiye'den sonra Azerbaycan'ın da en bonkör kartı oldu.

Yapı Kredi Grup Direktörü Serkan Ülgen yaptığı açıklamada Worldcard'ın Azerbaycan pazarına pek çok yenilik getirdiğini belirtti.

Yapı Kredi Worldcard'ın, The Nilson Report'un tüm dünyayı kapsayan ve alacak bakiyesi rakamlarını baz alarak hazırladığı rapora göre son 6 yıldır Türkiye ve Kıta Avrupası'nın lider markası olduğunu aktaran Ülgen, Yapı Kredi olarak uluslararası marka olma yolunda bir adım atarak bu önemli değeri 2012 yılında Azerbaycan'a taşımalarının, bu ülkede kredi kartları pazarının gelişimine önemli bir etki sağladığını bildirdi.

Ülgen, şunları kaydetti:

"Worldcard'ın taksit, puan gibi özelliklerinin yanı sıra nakit avans çekimi, sanal kart, ek kart ve asistan hizmetleri gibi pek çok çözümü Azerbaycan'daki müşterilerimizin hayatını kolaylaştırdı. Geçen süre içinde Worldcard'la müşterilerimiz Azerbaycan manatı cinsinden 1,5 milyon, yani toplam 3 milyon TL'den fazla puan kazandı ve kazandıkları puanları World üye iş yerlerindeki ödemelerinde kullanma imkanı yakaladı. Bugün Yapı Kredi POS terminallerimizin sayısı da ülke çapında bin 500'ün üzerine çıktı. Önümüzdeki yıllarda Azerbaycan'daki faaliyetlerimizi artırarak sürdürmeye, Worldcard ile müşterilerimize değer katmaya devam edeceğiz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.