İstanbul

THY'den Hisar Turizm'e "Liderlik Ödülü"

13:53 12 Ekim 2017
THY'den Hisar Turizm'e "Liderlik Ödülü"

Son 3 yıldır Türk Hava Yolları (THY) ile en çok Hac ve Umre yolcusu taşıyan İstanbul Hisar Turizm, bu yıl da birincilik ödülünün sahibi oldu.

Hisar Turizm açıklamasına göre, THY tarafından düzenlenen "Hac&Umre Değerlendirme ve Ödül Toplantısı"nda "Liderlik Ödülü" heyecanı yaşandı. Hac ve Umre acentelerinin yer aldığı toplantıya THY Genel Müdürü Ekşi, THY Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur, THY Yurtiçi Pazarlama ve Satış Başkanı Halil İbrahim Polat ve diğer THY yetkilileri katıldı.

Toplantıda, Hac ve Umre konusunda en fazla yolcu taşıyan özel turizm acentelerine ödülleri takdim edildi. Son 3 yıldır THY ile en çok Hac ve Umre yolcusu taşıyan İstanbul Hisar Turizm, bu yıl da birincilik ödülüne layık görüldü. İstanbul Hisar Turizm yetkililerine ödülü THY Genel Müdürü Bilal Ekşi takdim etti.

Hisar Turizm & Sigorta Şirketler Grup Başkanı Muhsin Varol, konuya ilişkin değerlendirmesinde, 4'üncü yılda da THY ile en fazla yolcu taşıyan firma unvanını ellerinde tutmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, "Hac ve Umre ibadetinde şirketimizi tercih eden misafirlerimize, Türkiye'nin birçok havalimanından uçak kaldırarak şirketimize her türlü desteği esirgemeyen THY yetkililerine teşekkür ediyoruz." ifadesini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.