İstanbul

Michelin'in yeni nesil ADT lastiği yüksek performans sunuyor

11:52 16 Ekim 2017
Michelin'in yeni nesil ADT lastiği yüksek performans sunuyor

Yüzde 15 daha kalın yanak yapısına sahip Michelin XTRA DEFEND, lastiğin sırt ve yanaklarındaki darbe katlarında yüzde 24,7 oranında daha fazla çelik tel kullanımı sayesinde de hasarlanmalara karşı olağanüstü bir direnç sunarak işletmelere büyük kolaylıklar sağlıyor.

Michelin, madencilik ve inşaat sektöründe işletmelere verimlilik sağlamak üzere yeni teknolojiler geliştirmeye devam ediyor. Marka, belden kırmalı kaya kamyonları (ADT) için özel olarak geliştirilmiş birinci sınıf E4 lastiği olan MICHELIN XTRA DEFEND ile her türlü zeminde dayanıklılık sağlıyor.

Şirket açıklamasına göre, Michelin kaliteli lastikler geliştirme konusundaki inovasyonları sayesinde iş makinesi lastiklerinde uzun ömürlülüğü, güvenliği ve verimliliği bir arada sunuyor. Yeni nesil Michelin XTRA DEFEND, zorlu zeminlerde olağanüstü darbe direnci ve güvenlik sağlıyor.


- Yıl başında orijinal ekipman pazarında satışa sunulması bekleniyor


Taşıma kapasitesi 25-45 ton olan belden kırmalı kaya kamyonları (ADT) için özel olarak geliştirilmiş birinci sınıf E4 lastiği olan MICHELIN XTRA DEFEND, artırılmış diş derinliği ve sırtta kullanılan daha fazla kaucuk hacmi ile yüzde 15 daha uzun lastik ömrü sunuyor. Maden ve taş ocaklarının sert ve agresif ortamlarında bile dayanıklılığıyla üretim maliyetlerini düşürüyor ve operasyonel verimliliği artırıyor.

Açıklamada paylaşılan bilgilere göre, 23.5 R 25 ve 29.5 R 25 ebatlarındaki Michelin XTRA DEFEND’in 2017 yılının son çeyreğinde yenileme pazarında, 2018 yılı başında ise orijinal ekipman pazarında satışa sunulması bekleniyor.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.