İstanbul

Ford'dan kasım kampanyası

11:53 11 Kasım 2017
Ford'dan kasım  kampanyası

Ford, araç sahibi olmak isteyenlere kasım ayında da özel avantaj ve teklifler sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, kasım ayı boyunca Ford, tüm binek (yeni Fiesta, C-Max, Mondeo, Mustang, Edge, Focus RS, Focus ST, Fiesta ST modelleri dahil değil) ve ticari modellerinde “Her Şey Dahil Finans Paketi” kapsamında FKasko veya bakım paketi satın alınması durumunda 44 bin TL, 20 ay, yüzde sıfır faiz kampanyasını müşterilerine sunuyor.

Paketten yararlanmayan müşteriler için ise 40 bin TL, 20 ay, yüzde sıfır faizli kredi desteği sunuluyor. Ford ayrıca, Öğretmenler Günü vesilesiyle kasım ayında tüm binek modellerde öğretmenlere tavsiye edilen perakende satış fiyatı üzerinden yüzde 2 indirim daha sunuyor.

Öte yandan, kasım ayı boyunca Ford’un binek modellerinde sunulan 4 yıl veya 100 bin kilometre garanti, tüm ticari modellerde ise 3 yıl sınırsız kilometre garantisi Ford müşterilerini bekliyor.

40 yılı aşkın bir süredir Avrupa’nın en çok satan araçlar listesinin başlarında yer alan ve geçen eylül ayında yenilenen Fiesta’ya, Ford Options seçeneğiyle sahip olmak kasım ayında çok avantajlı oluyor. B segmenti müşterilerinin birkaç yıl önce ancak hayal edebilecekleri ileri teknolojiler ve özelliklerle donatılan yeni Fiesta’da, "Ford Options" kredi seçeneğini kullanan müşteriler, ayda 665 TL taksit ile yeni Fiesta sahibi olabilirken, tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı üzerinden de 2 bin TL indirim avantajından yararlanabiliyor.

Tüm Ford binek modellerinde (yeni Fiesta, C-Max, Mondeo, Mustang, Edge, Focus RS, Focus ST, Fiesta ST modelleri dahil değil) “Her Şey Dahil Finans Paketi” kapsamında FKasko veya bakım paketi satın alınması durumunda 44 bin TL, 20 ay, yüzde sıfır faizli kredi kampanyası sunuluyor. Paketten yararlanmayan müşteriler içinse 40 bin TL, 20 ay, yüzde sıfır faizli kredi desteği sunuluyor.

Ford C-MAX ve Mondeo modelleri için tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı üzerinden 7 bin TL takas desteği, Focus ST Line modelinde ise tavsiye edilen perakende satış fiyatı üzerinden yüzde 4 indirim kasım ayında devam ediyor.

Ford, ticari modellerinde de “Her Şey Dahil Finans Paketi” kapsamında FKasko veya bakım paketi satın alınması durumunda 44 bin TL, 20 ay, yüzde sıfır faiz kampanyasını sunuyor. Paketten yararlanmayan müşteriler içinse 40 bin TL, 20 ay, yüzde sıfır faizli kredi desteği sunuluyor.

Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte geçen ay devreye aldığı kış lastiği kampanyasını sürdüren Ford, Custom ve Ranger modellerini satın alanlara, 4 adet kış lastiğini ÖTV ve KDV dahil olarak 1200 TL karşılığında alma fırsatı sunuyor. Ford ayrıca, kasım ayında alınmış tüm binek modellerde, Tourneo Courier ve Transit Courier modellerinde yine Kasım ayında Axa FKasko satın alımında poliçe fiyatından 400 TL indirim mevcut.


- Ford Trucks’ta “Üçlü Ekonomi Zirvesi” devam ediyor


Ford Otosan’ın ağır ticari markası Ford Trucks, kasım ayında da devam eden “Üçlü Ekonomi Zirvesi” kampanyası ile 200 bin TL, 3 yıl, yüzde 0,89 faizli kredi kampanyasını (Kampanya sıfır kilometre araçlar için '4X2 Yol Kamyonları, 6X2 Yataksız Yol kamyonları, 2533D ve 6x4 Çekici hariç' geçerli) müşterilerine sunuyor.

Ayrıca, çekici serisinde 3 adet bakım paketini (Bakım paketi kampanyası, 3 adet Akıllı Motor Bakımı ve 3 Adet Mekanik bakımı içermekte olup, bakım paketi sözleşmesi şartları dahilinde hediye edilmektedir) de hediye ediyor ve 3. yıl uzatılmış garantisini (Ford Otosan tarafından sunulan +1 yıl ek garanti hizmet içeriğini ve sözleşme şartlarını kapsamaktadır) müşterilerine ücretsiz olarak sunuyor.

Böylece Kasım ayında Ford Trucks çekici sahibi olan herkes, garanti süresini hiçbir ücret ödemeden bir yıl daha uzatabiliyor. 2. el ağır ticari araçta güven arayanların adresi TruckMarket ise kasım ayında 2. el 1846T çekicilere özel olarak, 100 bin TL, 12 ay ve yüzde sıfır faiz fırsatı söz konusu.


- Kasım ayına özel ücretsiz check-up ve baskı balata kampanyası


Ford Trucks, "Dikkat: Bu kış da fırsat var!" sloganı ile kasım ayında da müşterilerine ücretsiz olarak check-up paketi hediye ediyor. Ayrıca, müşterilerinin yetkili servislerde yaptığı 1000 TL üstündeki mekanik harcamalara ise Ford Trucks yeleği hediye ediyor.

Ford Trucks 3542 ve 4142 inşaat serisi modellerinde "Çift Katlı Baskı Balata" kampanyasını kasım ayında da sürdüren Ford Trucks, bu değişim fırsatıyla müşterilerine çift katlı baskı balataya en avantajlı fiyatlarla geçme imkanı sunuyor. Ford Trucks müşterileri, çift katlı baskı balata değişimini kampanya kapsamında 3 bin 200 TL yerine 2 bin TL’ye tüm Ford Trucks yetkili servislerinden 31 Aralık 2017 tarihine kadar gerçekleştirebiliyor.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.