İstanbul

Bakırköyspor Vakfı tesisinin yıkımı

15:04 11 Kasım 2017
Bakırköyspor Vakfı tesisinin yıkımı

Kaçak olduğu gerekçesiyle Bakırköyspor Vakfı sosyal tesis binasıyla ilgili alındığı belirtilen yıkım kararı, yönetici ve üyeler ile tesisin işletmecisi tarafından protesto edildi.

Bakırköy Belediyesi tarafından, binanın kaçak olduğu gerekçesiyle alınan yıkım kararını protesto etmek amacıyla, tesis önünde bir araya gelen vakıf yöneticileri ve üyeleri ile tesisin işletmecisi, basın açıklaması yaptı.

Tesis işletmecisi Şeref Varan, grup adına yaptığı konuşmada, tesisi yap, işlet, devret modeliyle 2003'te işletmeye başladıklarını belirterek, 2035'e kadar sözleşmelerinin devam ettiğini söyledi.

Varan, yıkım kararı tebligatının kendilerine 3 Kasım saat 15.55'te ulaştığını, işletmedeki eşyaları tahliye etmek için zaman tanınmadığını savunarak, yıkım sonrası idari mahkemeye başvurduklarını, mahkemenin yıkım kararını durdurduğunu ifade etti.

Tesis içinde düğün salonu, spor salonu ve restoran gibi mekanların bulunduğunu dile getiren Varan, zararının karşılanması ve tesisin eski haline getirilerek kendilerine teslim edilmesini istedi.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.