İstanbul

Garanti Bankası'dan MTV ödemelerinde 3 taksit imkanı

11:08 23 Ocak 2018
Garanti Bankası'dan MTV ödemelerinde 3 taksit imkanı

Garanti Bankası kredi kartı sahipleri Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödemelerini 3 taksitte gerçekleştirebilecek.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, MTV ödemesini 31 Ocak 2018 tarihine kadar Garanti Cep, Garanti İnternet, 444 0 333 Alo Garanti, Garanti Paramatik’ler ve BonusFlaş üzerinden yapan kart sahipleri 3 taksit imkanından yararlanacak.

Kredi kartı sahipleri Gelir İdaresi Başkanlığı’nın internet sitesi "www.gib.gov.tr" üzerindeki ödeme seçeneklerinden GarantiPay’i seçerek yaptığı ödemelerde, 3 taksit fırsatından yararlanabiliyor. Kullanıcılara bankanın "www.garanti.com.tr" internet sitesinden yaptığı ödemelerde ise 2 taksit imkanı sunuluyor.

Yaklaşık 4,5 milyon Garanti Bankası kart sahibi tarafından kullanılan BonusFlaş uygulamasının ödemeler menüsünde yer alan Motorlu Taşıtlar Vergisi Ödeme adımından MTV’nin güvenli ve hızlı bir şeklide 3 taksitte ödenmesini sağlıyor.

Vergi ödemeleri, BonusFlaş’la Motorlu Taşıtlar Vergisi Ödeme hizmeti sayesinde sadece Garanti Dijital Parola’nın girilmesiyle 20 saniye gibi kısa bir sürede tamamlanmakta.

Üstelik ilgili kanallardan gerçekleştirilen tüm MTV ödemelerine, "www.lastik.com.tr"de 750 lira ve üzeri alışverişlerde geçerli 100 lira indirim fırsatı da kart sahiplerini bekliyor.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.