İstanbul

Arzum Okka'ya Frankfurt'ta yoğun ilgi

16:03 15 Şubat 2018
Arzum Okka'ya Frankfurt'ta yoğun ilgi

Züccaciye, ev dekorasyonu ve hediyelik eşya fuarı Ambiente'ye bu yıl 15'inci kez katılan Arzum ziyaretçilere Arzum Okka ve Okka Minio'yla Türk kahvesi deneyimi yaşattı.

Arzum'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, dünyanın önde gelen uluslararası züccaciye, ev dekorasyonu ve hediyelik eşya fuarı Ambiente 2018, 9-13 Şubat'ta Frankfurt'ta gerçekleşti. 100 ülkeden, 4 bin 469 firmanın en gözde ürünlerinin sergilendiği, Türk firmalarının yanı sıra Almanya'da yaşayan Türklerin de yoğun ilgi gösterdiği fuara bu yıl 15'inci kez katılan Arzum Elektrikli Ev Aletleri, Arzum Okka ve Okka Minio ile fuardaki yerini aldı.

Okka ailesiyle, Türk kahvesi geleneğini yeni kuşaklara aktarma misyonunu üstlenen şirket, tadıyla, kültürüyle, sunumuyla 500 yıldır hayatın içinde yer alan Türk kahvesini, makineleşme anlamındaki bariyeri aşarak her kültürün mutfağına sokmayı ve dünyaya yayılımını hızlandırmayı amaçlıyor.

Açıklamada yer alan bilgilere göre, Arzum, 2014 yılında, içindeki özelliklerle sektörde bir ilk olan Arzum Okka Türk Kahvesi Makinesini yurt içi ve global pazara sunarken, ürünün tasarımında, teknoloji ile geleneksel çizgiler bir arada yer aldı.

Arzum Okka Minio, tasarım ve inovasyondaki başarısını özellikle uluslararası platformlardaki ödülleriyle kanıtlarken, tasarımı ve inovatif teknoloji kullanımı ile öne çıkan ürünlerin yarıştığı, Plus X Award'da, hem tasarım "Design", hem kullanım kolaylığı "Ease of Use" hem de "Best Product" ödüllerinin sahibi olmuştu.

Ayrıca Okka Minio, Uluslararası kalite simgelerinden biri olan ve 37 tasarım uzmanından oluşan jüri tarafından Red Dot ödülüne de layık görüldü. Haus & Garten tarafından incelenen Arzum OKKA Minio, özellikle geleneksel pişirme yöntemi, kullanma kolaylığı, güç tüketimi ve elde edilen kahvenin ideal sıcaklığı konularında 1.4 olan en iyi puanı alan kahve makinesi olurken, Arzum OKKA Minio son olarak dünyanın en önemli tasarım ödüllerinden biri olan iF Design Awards'ın 2017 değerlendirmelerinde Arzum OKKA Minio ile '"en iyi tasarım" ödüllerinin sahibi olmuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.