İstanbul

Hafriyat kamyonları trafikte terör estiriyor!

10:54 22 Şubat 2018 3 Yorum Var
Hafriyat kamyonları trafikte terör estiriyor!

İstanbul'da hafriyat dökmek için birbiriyle yarışan kamyon sürücülerinin trafikte yaşattığı tehlikeli anlar havadan çekilen görüntülerle gözler önüne serildi.

Hafriyat döküm sahasına gitmek isteyen hafriyat kamyon şoförleri trafikte adeta terör estiriyor. Sol şeridi kapatan kamyon şoförleri yüzünden sürücüler zor anlar yaşıyor.

Hafriyat döküm alanına gitmek için kamyon şoförlerinin Kemerburgaz yolunda trafikte yarışmaları havadan görüntülendi. Çekilen görüntülerde kamyon şoförlerinin sol ve orta şeridi kullanmalarının yasak olduğunu gösteren tabelalara aldırış etmeden şeritleri kullanması görülüyor. Kamyon şoförlerinin vatandaşların kullandıkları araçları hızla geçiyor, önlerine gelen araçları da sıkıştırıyor. Birbirleriyle yarışan kamyon şoförleri çoğu zaman tüm şeritleri kapatarak diğer araçların geçişine izin vermiyor. Keskin virajlara bile hızla girdikleri yetmeyen kamyon sürücüleri bu sıra da birbirlerini geçmekten vazgeçmiyor.


 

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • Şile Otoyolu 6 yıl önce Şikayet Et
    haberinize ilaveten Ümraniye - çekmeköy - şile otoyolunda da benzer olaylar hergün yaşanmaktadır. En sol şeritte bariyer dibindeki çakılları fırlatıyorlar diğer binek otomobiller çok mağdur bu konuda yetkililerin bu olaylara bir el atması gerekir ...
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • mağdur 6 yıl önce Şikayet Et
    bunlar yüzünden arabamın camı çatladı. 2 bin lira masrafı var Branda vs kapatmadan langur lungur kasaplar yola çıkıyor.
    Cevapla
  • Alihan 6 yıl önce Şikayet Et
    Sağ şeridden gitme zorunluluğu getirilsin. Çıkarsa ceza.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.