İstanbul

Eşi öldürülen kocadan şok sözler! Devlet...

09:42 06 Mart 2018 13 Yorum Var
Eşi öldürülen kocadan şok sözler! Devlet...

Esenyurt Belediyesi ek hizmet binasındaki kadın cinayetinin perde arkası ortaya çıktı.

İstanbul Esenyurt Belediyesi'nin ek hizmet binası, dün şiddetten kaçarken vahşete kurban giden bir kadının katledilmesine sahne oldu. Olay Nazım Hikmet Bulvarı'nda bulunan belediye binasında meydana geldi.

TÜFEĞI NASIL SOKTU?

İddiaya göre 42 yaşındaki Muradiye B., bir süre önce şiddet gördüğü gerekçesiyle eşinden ayrılma kararı aldı. Mahkemeye başvuran kadın eşiyle ilgili uzaklaştırma kararı aldırdı. Ardından 43 yaşındaki iş arkadaşı Bülent Ö. ile ilişki yaşamaya başladı. Uzun süren beraberlikten sonra kadın, önceki gün Bülent Ö.'ye ayrılmak istediğini söyledi.

Genç kadının eşine geri dönmek istediğini söylediği, kısa süre önce belediyedeki işinden de ayrılan Bülent Ö.'nün bunu kabul etmediği öne sürüldü. Önceki gün yaşanan bu gerilimin ardından dün sabah belediye binasına giden Bülent Ö., Muradiye B. ile konuşmak istediğini söyledi.

Pompalı tüfeği binaya sokmayı başaran Bülent Ö., konuşma talebi reddedilince tüfeğine sarıldı. Diğer çalışanları tehdit eden saldırgan, kadını zorla bir odaya kapattı. Çalışanlar polise haber verirken, odanın kapısını kilitleyen Bülent Ö., Muradiye B.'yi göğsünden vurduktan sonra tüfeği kendine doğrultup tetiği çekti. Kapıyı kırıp odaya giren polisin kanlar içinde bulduğu yaralılar, hastanede hayatlarını kaybetti.

ŞİDDETÇİ KOCADAN PİŞKİN İFADE

Muradiye B. 2010'dan bu yana 10 kez karakolluk oldu. Nedeni ise kocası Fikret B.'den gördüğü şiddetten yaralanan Muradiye B., 6 kez şiddet gördüğü için polise başvurdu. Genç kadın, boşanma davaları süren ve tekrar dönmek istediği kocası Fikret B. için 3 kez uzaklaştırma kararı aldırdı. 2015'te evden kaçtığı ve bir süre sonra evine geri dönen 2 çocuk annesi Muradiye B.'nin bir kez de ilaç içerek intihara kalkıştığı öğrenildi. Genç kadına tüm bunları yaşatan koca Fikret B., eşi öldürüldükten sonra pişkin pişkin konuştu. Defalarca eşine şiddet uygulayan kocanın "Ben şikâyet edilince sürekli gözaltına alınıyordum, karımı devlet koruyamadı" dediği öğrenildi.

YORUMLAR

13 Yorum Var
  • ıdrıs 6 yıl önce Şikayet Et
    kadınla erkek arasında çok önemlı bır fark var erkek ayrılma kelımesını kaldıramıyor ulkemızdekı cınayetlerın çoğuda bu sebepten kaynaklanıyor
    Cevapla
  • Efe tüfe 6 yıl önce Şikayet Et
    Vergi alayım diye her yıl yapılan olmazsa olmaz kira artışları üretmeyen mal sahiplerini zengin kiracıları perişan aileleri dağılmasına, kasap kardeşimin kira farkını ete yansıtması ama sebebi oldu. Suç kimde burokrasi yatsın uyusun...
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Ne oluyur 6 yıl önce Şikayet Et
    Yahu ne oldu bu memleketimin insanlarına hergün şiddet şiddet bu karı koca meseleleri bir analiz edilsin bir çözüm bulunsun bir mağdur veya mağdure yüzünden bazı uygulamaları tüm vatandaşa uygulattırmak doğru değildir ne erkeği kadına ezdirelim nede kadını erkeğe ezdirelim bu konuda kur'anın ve peygamberimizin Ailelere tavsiyeleri vardır okuyalım eğitelim bu cennet vatanın düşmanları çoktur savaşlarda türk müslüman kahraman evladını yenememişlerdir şimdi Düşmanlarımız Aileye sızmıştır Aile yapısı sarsılırsa yarın bu düşmanlara karşı kim koyacak Bundan dolayı diyorumki bu cennet vatanın bekası Ailenin Eğitim yapısına bağlıdır Dağılan ailelerin önünü keselim.
    Cevapla
  • Hep Erkek 6 yıl önce Şikayet Et
    Neden hep erkekler suçlanıyor. Kocasına sadakati olmayan bir kadının hiç mi suçu yok. Namus diye bir kavram vardı, unuttuk mu! Namussuzluk mubah mı oldu?!
    Cevapla
  • Maalesef 6 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş helal olsun. Namussuzluk diz boyu iken senin gibiler hâlâ varsa umut bitmemiştir. Lâkin bu tür yorum yapanlar herzmn saldırıya maruz kalıyor. Çünki Sloganları alan memnun verem memnun. Ama evlenince evlilik cüzdanı alınca iyi günlerde kötü günlerde sadık yemin i yapılırken öyle bi slogan olmuyor. Zmn la ihanet ler basliyor kişi de cinnet geçiriyor elinde olmadan ve bu sonuçlar doğuyor. Allah hepimizi islah eylesin
  • Naparsın 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadın birde meşhur birisinin kardeşi !!!
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • kimin acaba 6 yıl önce Şikayet Et
    kimin
    İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.