İstanbul

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

15:59 08 Mart 2018
8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikle kutlandı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Ekolojik Pazar Etkinlik Çadırı'nda gerçekleşen etkinliğe Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Nuran Keriş, Cengiz Türkmen ve birim müdürleri katıldı.

Etkinlik kapsamında ilk olarak Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nden yapılması planlanan yürüyüş, hava muhalefetine takıldı. Yoğun yağmura rağmen yürüyüşe geçen kadınlar, etkinliğin yapılacağı Kartal Belediyesi Ekolojik Pazar Etkinlik Çadırı'na ulaştı.

Bando eşliğinde yürüyen kadınlara yönelik ilk konuşmayı yapan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Nuran Keriş, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’ün belediyedeki kadın müdürlerin sayısının artmasına önem verdiğini söyledi.

Keriş, bir anne, bir babaanne ve emekçi bir kadın olarak bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladığını belirtti.

Kartal Belediyesi Kreş Müdürü Enif Yavuz Dipşar ise Kartal Belediyesi olarak büyük bir aile olduklarını ve kreşlerinin de bu ailenin çok büyük bir parçası olduğunu dile getirdi.

Etkinliğin sonraki bölümünde slayt gösterisi yapıldı, Agon Dans Topluluğu ile Kartal Belediyesi kreşlerinde eğitim veren müzik öğretmenlerinin grubu sahne aldı. Agon Dans Grubu, geleneksel ve modern dans gösterisiyle izleyenleri coştururken müzik öğretmenlerinin seslendirdiği eserler de dinleyenler tarafından beğenildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.