İstanbul

Taksim'de yürek burkan görüntü

09:30 10 Nisan 2018 4 Yorum Var
Taksim'de yürek burkan görüntü

Çocukluğunu yurtlarda geçirdikten sonra Taksim sokaklarında kalmaya başlayan 18 yaşındaki gencin köpeklerle aynı bankta uyuduğu görüntüler görenlerin yüreklerini burktu.

Babasını küçük yaşta kaybettiğini annesinin ise başka biri ile evli olduğunu anlatan genç, “Köpekler en iyi dosttur onlarla uyur onlarla oynarım” dedi. 

Amasya'da kaldığı yurttan 18 yaşını doldurduktan sonra ayrılarak İstanbul'a gelen Bircan Caba'nın, Beyoğlu Taksim Meydanında köpeklerle uyuduğu görüntüler yürek burktu. 
Babasını küçük yaşta kaybeden ve annesi başka biri ile evli olan Caba, , kendi gibi evsiz olan sokak köpekleri ile de arkadaş oldu. Köpeklerle birlikte uyuyup, hayırseverlerin verdiği yemekleri yiyen Caba'nın köpeklerle oyun oynaması vatandaşların ilgi odağı olurken, soğuklara aldırış etmeden bankların üstünde köpekle sarılıp uyuması da görenlerin yüreklerini burktu. 

“İçki, tiner kullanmam, köpekler en iyi dosttur” 

Yurtta büyüdüğünü ve 18 yaşından sonra yurttan ayrıldığını anlatan Caba, “Amasya'dan geldim. Sokakta büyüyorum, Köpeklerle birlikte yatıyorum, köpeklerle birlikte yemek yiyorum. Hiç kimse ile uğraşmam, hiç kimse ile derdimi paylaşmam. İnsanlar para verir onları alırım. Yemek yerim. İçki, tiner kullanmam. Köpekler en iyi dosttur. Köpekleri herkes sever. Yurttan çıktıktan sonra buraya geldim. Burada büyüdüm. Baba ölü, anne başkası ile evli olduğundan dolayı sıkıntı” diye konuştu. 

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • Bilemedim 5 yıl önce Şikayet Et
    Baba yok anne başkasıyla evli dogal sonuc yeni baba sahip çıkmaz. Kız cocugu olsa belki. Devlet bu insanlara memurluk veriyor ki bu büyük nimet. Çocuktan kaynaklanan birşeyler vardır. Bazıları plan yapmaz gelişiguzel yaşar bu da onlardan biri. Kendini biryere bağlamak istemiyor demekki.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • M.vera 5 yıl önce Şikayet Et
    Icimiz acıdı. Türkiye bir evladını sokakta heba etmez inşallah. Bu çocukların anası babası türkiye devleti türkiye milleti. Lütfen yetkililer sahip çıksın.
    Cevapla
  • Yorumcu 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizim sahip çıkacak bir yığın mültecimiz var kardeş, milyonlarcası da sınırda bekliyor, onları alacağız inşallah. Bu zavallı kardeşimiz de banklarda bir süre daha idare ediversin. Kusura bakmasın artık, gündem yoğun.
    İlk beğenen sen ol
  • Can 5 yıl önce Şikayet Et
    Yapılacak hiç bir şey yokmu? Nasıl yurttan çıkıyor? Atılmışmı?
    Cevapla
  • Mechul 5 yıl önce Şikayet Et
    Allahım kimseyi anasız babasız birakma. Olan masum, suçsuz yavrulara oluyr. Bunları görünce içim yanıyor.
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    devlet 18yasindan sonra is imkani sagliyor zaten
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.