İstanbul

Kadın dizisi çekiminde Şirin'e ölüm tehdidi!

08:10 12 Nisan 2018 1 Yorum Var
Kadın dizisi çekiminde Şirin'e ölüm tehdidi!

Salı günleri yayınlanan Kadın dizisinin en "nefret" edilen karakteri Şirin... Seray Kaya'nın canlandırdığı bu kötü kadına sosyal medyadan birbirinden ilginç tepkiler gelirken Ortaköy'deki çekimlere gelen bir kadın seti basıp "Seni öldürmek istiyoruz' demiş...

Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk'un paylaştığı Kadın dizisi salı günlerine damga vuruyor. Dram dizisi olan ve seyirciyi ekrana kilitleyen dizinin başarılı olmasındaki etkenlerden birisi de Seray Kaya'nın canlandırdığı "Şirin" karakteri... Seray Kaya,  "yeni neslin "Erol Taş'ı" olarak görülürken zaman zaman kötü muameleyle de karşılaştığını sölüyor. Hatta bir gün bir kişi seti basıp hesap sormuş.

Seya Kaya olayı şöyle anlatıyor: “Seni öldürmek ve boğmak istiyoruz diyenler oluyor, hemen ardından da ‘Ama çok tatlısın’ diyorlar. Ortaköydeki çekimler esnasında sette başıma çok ilginç bir olay geldi, sanırım hiç unutamayacağım. Çekim sırasında bir hanımefendi yanıma geldi. ‘Bu rolü seçmek için çok düşündün mü?’ dedi. ‘Severek kabul ettim’ dedim. ‘Şirin’i seviyorsunuz yani öyle mi?’ diye ısrar etti. Bana inatla hesap sordu. Seni öldürmek istiyoruz dedi. Ekip arkadaşlarım bile çok şaşırdı. Ardından ‘Biraz iyi olmayı deneyin’ dedi ve gitti. Şirin’le ilgili iyi bir şey duymadım henüz. Erol Taş ile kıyaslanıyorum ve bu benim çok hoşuma gidiyor. Yeni jenerasyonun Erol Taş’ı benim.”

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • şahap aydın 5 yıl önce Şikayet Et
    yazılmış senaryonun rolü çocuğun ne günahı var da saldırıyorlar ,sen çok güzelsin kuzum bahtın açık olsun yola devam
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.