İstanbul

Aytemiz'den, akaryakıt istasyonlarında "ücretsiz internet" hizmeti

10:48 03 Mayıs 2018
Aytemiz'den, akaryakıt istasyonlarında "ücretsiz internet" hizmeti

Aytemiz Akaryakıt Dağıtım AŞ'nin müşterilerine akaryakıt istasyonlarında "ücretsiz internet" hizmeti sağladığı bildirildi.

Şirketten yapılan açıklamada Aytemiz'in, "Motorcu Dostu İstasyon", "Araçtan Öde" ve elektrikli araçlar için "Hızlı Şarj" noktalarıyla tüketicilerine kolaylaştırıcı hizmetler sunduğu belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Aytemiz Genel Müdürü Ahmet Eke, ilk etapta ücretsiz internet uygulamasını 100 istasyonda yaygınlaştıracaklarını, talep ve ihtiyaca göre bu sayıyı artırmayı planladıklarını kaydetti.

Eke, şirket olarak müşterilerin talep ve istekleri doğrultusunda yeni hizmetleri hayata geçirdiklerini ifade ederek, "Bu noktada teknolojiyi de yakından takip ediyoruz. Müşterilerimizin vakti her şeyden kıymetlidir. Onlara istasyonlarımızda yakıt alımı, yağ değişimi, market alışverişi ya da yıkama esnasında ihtiyaç duydukları kesintisiz, hızlı ve ücretsiz internet hizmetini sunuyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Aytemiz istasyonlarında elektrikli otomobillerin 25 dakikada yüzde 80 oranında şarj edilebildiğine işaret eden Eke, şunları kaydetti:

"Türkiye'nin farklı illerinde kurulacak hızlı şarj noktalarını, müşterilerimizin taleplerini ve elektrikli araç satışlarını göz önünde bulundurarak hızla uygulamaya alacağız. Önümüzdeki yıllarda üretilmesi planlanan milli otomobilin elektrikli olacağı öngörüsüyle şarj noktalarını ülke geneline yaymak için yine en hazır marka olduğumuzu düşünüyoruz. Teknolojiyi yakından takip eden akaryakıt markası olarak yenilikçi ve yaratıcı hizmetlerimizle şaşırtmaya devam edeceğiz."

Akaryakıt dağıtımı ve bayilik hizmeti veren Aytemiz'in, Türkiye genelinde 553'ü lisanslı 600'e yakın sözleşmeli istasyon bayisi bulunuyor.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.