İstanbul

Ümraniye'de 4. Geleneksel Halk Oyunları Festivali ödül töreni

12:46 04 Mayıs 2018
Ümraniye'de 4. Geleneksel Halk Oyunları Festivali ödül töreni

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Geleneksel Halk Oyunları Festivali'nin finali, Dudullu Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Dudullu Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonu'nda düzenlenen ödül töreninde konuşan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, yarışmaya katılan tüm çocukları kutladı.

Can, belediye olarak, çocukların gelişimine katkı sağlamak için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, "4 kategoride 23 takım yarıştı. İnanıyorum ki her takım birbirinden güzel oynadı. Bu yarışmaya katılan tüm çocuklarımızı canı gönülden kutluyorum. Bu yarışmaya katılmanız dahi sizin bir başarınızdır. Çocuklarını bu tür yarışmaya yönlendiren velilerimizi de tebrik ediyorum. Çocuklarımızın bu kültürel değerlerimizi devam ettirmesi gerekir. Bu vesileyle emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Törene, Ümraniye İlçe Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Seyfettin Özver, muhtarlar, STK temsilcileri, belediye birim müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Konuşmanın ardından dereceye girenlere madalya ve kupaları verildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.