İstanbul

Ataşehir'de ramazan hazırlıkları

15:05 14 Mayıs 2018
Ataşehir'de ramazan hazırlıkları

Ataşehir Belediyesi'nin geleneksel olarak her yıl ramazan ayında hazırladığı iftar programı bu sene de 18 noktada gerçekleştirilecek.

Belediyenin yazılı açıklamasına göre, ilçede ramazan boyunca 18 noktada kumanya dağıtılacak, 6 mahallede iftar sofraları kurulacak ve iftara yetişemeyenler için de her gün 2 noktada "Hızır iftar servisi" yapılacak.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde hazırlanan ve ramazan boyunca sürecek kumanya dağıtım programının ilki, 16 Mayıs'ta Fetih Mahallesi'nde başlayacak. İftar tırının ilk durağı, Kafkas Sokak'ta İ.M.K.B. İlköğretim Okulu'nun yanı olacak.

Ramazan ayında 18 noktada düzenlenecek kumanya dağıtımının yanında, İçerenköy, Küçükbakkalköy, Örnek, Ferhatpaşa mahallelerinde geniş iftar sofraları hazırlanacak.

Ayrıca iftarını çalışırken açmak zorunda kalanlara yönelik de "Hızır iftar sofraları" kurulacak. İftar saatinde sıcak bir sofraya oturamamış oruçlu vatandaşlar oruçlarını, taksi duraklarına ve kalabalık noktalara kurulacak "Hızır sofrası"nda açabilecek.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.