İstanbul

Galatasaray'da şampiyonluk sevinci

22:02 19 Mayıs 2018
Galatasaray'da şampiyonluk sevinci

Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son hafta maçında Göztepe'yi 1-0 yenerek 2017-2018 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray'da büyük sevinç yaşandı.

Karşılaşmanın tamamlanmasının ardından yayıncı kuruluşa açıklamada bulunan isimlerden Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Abdurrahim Albayrak, "Fatih Terim hocamın farkı burada bir kez daha ortaya çıktı. Bir olduk, birlik olduk, ekip olduk ve şampiyonluğu kazandık. Bu ekibin bozulmaması lazım. Galatasaray kongre üyelerinden de bunu rica ediyorum." dedi.

Oruçlu olduğunu ve iftar saati geldiğinde ezanın okunmasının ardından su içerken penaltı kazandıklarını aktaran Albayrak, "Allahıma şükürler olsun. Bu maç çok kritikti ve çok heyecanlıydım. Yaşadığım heyecanı anlatamam." ifadelerini kullandı.


- Gomis: "Çok mutluyum"


Sarı-kırmızılı ekibi Göztepe karşısında galibiyete taşıyan golü penaltıdan atan ve sezonu Süper Lig'in en fazla gol atan yabancı oyuncusu rekorunu kırarak, gol kralı unvanıyla tamamlayan Bafetimbi Gomis, "Çok mutluyum. Gol rekoru kırdım. Elde ettiğimiz şampiyonluk benim kişisel istatistiklerimden çok daha önemli. Kariyerimde hiç şampiyonluk yoktu ve bunu gerçekleştirdim. Galatasaray taraftarına ve Türk halkına teşekkür ediyorum. Güzel bir şampiyonluk yaşadık." diye konuştu.

Teknik direktör Fatih Terim'le çalışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren golcü oyuncu, "Fatih Terim göreve geldiği andan itibaren bana hep güvendi. Ben de gelişim gösterdim. Galatasaray büyük bir takım ve takımın forveti olarak yerine getirmeniz gereken görevler var. Beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. En üzgün olduğum zamanlarda bana destek mesajları gönderdiler. Bu sefer mutluluktan göz yaşlarımı tutamayacağım." değerlendirmesinde bulundu.


- Feghouli: "Mükemmel bir gece"


Sarı kırmızılı oyunculardan Sofiane Feghouli yaptığı açıklamada, "Mükemmel bir gece. Şampiyon olduk. Futbolda Dünya Kupası'nı kazanmanın ardından bir futbolcu için en önemli başarı bu olsa gerek. Sakatlığım vardı ama çıktım ve oynadım. Tüm Galatasaraylılara teşekkür ediyorum. Çok mutluyum. Fatih Terim hocama da teşekkür ediyorum. Bizi çok iyi motive etti ve bir kez daha Galatasaray tarihine geçti." şeklinde görüş belirtti.

Öte yandan, Galatasaray takımının genç oyuncusu Sinan Gümüş ise, "Çok mutluyum. Son maça kaldığı için daha da güzel oldu. Bizi destekleyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Elde ettiğimiz 21. şampiyonluk taraftarlarımıza armağan olsun. Önemli goller attım. Bu şampiyonlukta benim de küçük bir payım var. Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Allah onlardan razı olsun." şeklinde konuştu.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.