İstanbul

Kapıdan kargo alan kadına büyük şok! Postacı...

08:41 26 Mayıs 2018 30 Yorum Var
Kapıdan kargo alan kadına büyük şok! Postacı...

İstanbul’da N.V. isimli 28 yaşındaki kadın, eşine kargo getiren postacı B.K.’nın beline sarıldığını iddia ederek şikâyette bulundu. B.K. hakkında dava açıldı. Mahkeme, postacıyı 2 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırdı

İstanbul’da yaşayan 28 yaşındaki N.V. isimli kadın, oturduğu apartmanın girişinde postacı B.K. ile karşılaştı.Postacı, eşinin ismini söyleyerek, bu kişiyi tanıyıp tanımadığını sordu. N.V. sorduğu kişinin eşi olduğunu ifade etti.

Bunun üzerine postacı, eşine kargo getirdiğini söyleyerek N.V.’den nüfus cüzdanını istedi. N.V. kimliğini almak için eve girince arkasından postacı B.K. da içeri girdi. N.V.’den forma kimlik numarasını kendisinin yazmasını isteyen postacı, genç kadını beline sarılarak saldırdı. Bunun üzerine B.K.’yı iten N.V., evden çıkmasını isteyip kapıyı kapattı ve daha sonra şikâyetçi oldu.

‘İFTİRA ATIYOR’

Şüpheli B.K. ise ifadesinde elinde bulunan kargoyu teslim etmek için adrese gittiğini belirterek, bina girişinde zile bastığını, açan olmayınca geri döneceği sırada şikâyetçinin yanında bir çocukla bina girişine geldiğini dile getirdi. Postanın sahibini tanıyıp tanımadığını sorduğunu kaydeden B.K., “Herhangi bir müdahalede bulunmadım. Suçlamayı kabul etmiyorum. Bana iftira atan kişiden şikâyetçiyim” dedi.

Savcılık tarafından yürütülen soruşturma sonucunda, şüpheli B.K. hakkında “konut dokunulmazlığını ihlal ve basit saldırı” suçlarından 5 yıldan 12 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı. Mahkeme. yapılan yargılama sonucunda şüpheli B.K.’yı basit saldırı suçundan 1 yıl 8 ay, konut dokunulmazlığını ihlal suçundan da 5 ay olmak üzere toplam 2 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme, verdiği hapis cezası ile ilgili olarak erteleme ve hükmün açıklanmasının geri bırakılması maddelerini uygulamadı.

YORUMLAR

30 Yorum Var
  • zafer gülten 5 yıl önce Şikayet Et
    kadın postacı ile apatmanın girişinde karşılaşmış,yani dışardan geliyormuş,dışardan geldiğine göre çantası yanındadır ve muhtemelen kimliğide içindedir sanıyorum,çünki zamanımızda pek kimliksiz dışarı çıkılmıyor,kadınlarda ekseri çantalarında ,yanında taşıyor. buda düşündürücü,yani dışardan gelen kadının kimliğinin yanında olmaması.
    Cevapla
  • Arif k 5 yıl önce Şikayet Et
    Bos yorum yapmayin..Savci bey adami sorgularken bir acigini bulup konusturmustur..
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    bi iş var
    Cevapla
  • Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu kararda bir tuhaflık var şikayetçi olan kadın haklı da olabilir iftira da atıyor olabilir delil olmadan sadece şikayetçinin iddiasına göre karar verildiyse bu hukuk nasıl bir hukuk bunu sorgulamak gerekiyor bence gerçekten kadın böyle bir tacize uğradıysa verilen ceza az
    Cevapla
  • Temel candan 5 yıl önce Şikayet Et
    Ispat ne ayak mahkemeye bakan kardesim
    Cevapla
  • Temel candan 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne getirmeye basladida biz bilemedik:)
    İlk beğenen sen ol
  • Süleyman 5 yıl önce Şikayet Et
    Postacı mektup ve kargo getirmez
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.