İstanbul

Silivri'de kitap toplama kampanyası

12:52 01 Temmuz 2018
Silivri'de kitap toplama kampanyası

Silivri'de ilçe genelinde başlatılan “Dünyayı Kitap Yeşertecek” isimli kitap toplama kampanyasında 8 bin kitap toplandı.

İBB Abdülezel Paşa Okulu kütüphanesinde düzenlenen törene Silivri Kaymakamı Ali Partal, Silivri Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gümüş, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, Silivri Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, Silivri Haber Ajansı İmtiyaz sahibi Yusuf Eker, Silivri Haber Ajansı Koordinatörü ve proje sorumlusu Chenay Kobak, okul müdürleri ve Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri katıldı.

Ay “İlçe milli Eğitim Müdürlüğü olarak bu eğitim öğretim yılı içerisinde pek çok proje uyguladık. Başlatılan ve bugün sona gelinen kampanya sonucunda okul kütüphanelerimiz daha da zenginleşmiş olacak .7 binin üzerinde kitap toplandı. Proje paydaşlarımız çok ciddi manada katkı sağladı" dedi.

Silivri ilçe Kaymakamı Ali Partal da şunları söyledi:

“Nisan ayı ortalarında Yusuf Bey ve Chenay Hanım ziyaretime gelerek Silivri genelinde kitap toplama kampanyası başlatmak istediklerini dile getirdiler. Gerçekten çok güzel düşünülmüş bir projeydi. Her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu belirttik. Kurumlarımızla birlikte yola çıktık ve şu ana kadar 7 binin üzerinde bir kitap toplandı. Burada en büyük katkı projeyi başlatan ve takip eden Yusuf Bey ve Chenay Hanım'a teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Yine okul müdürlerimizin duyarlı yaklaşımı ve hassasiyetleri için ayrıca teşekkür ediyorum.”

Program sonunda Silivri Haber Ajansı İmtiyaz Sahibi Yusuf Eker’e teşekkür plaketi de İlçe Kaymakamı Ali Partal tarafından takdim edilirken, kitaplar ihtiyaç sahibi okullara teslim edildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.