İstanbul

Altınları kaybettiği yerde her gün nöbet tutuyor!

14:32 21 Eylül 2018 3 Yorum Var
Altınları kaybettiği yerde her gün nöbet tutuyor!

Zeytinburnu'nda, Zekiye Çiçek ile Nezir Çiçek çifti, 500 gram ağırlığındaki altınlarını kaybettikleri parkta nöbet tutuyor.

Zeytinburnu'nda oturan 58 yaşındaki Zekiye Çiçek, 19 Eylül'de  alışveriş yapmak için evinden çıktı. Çiçek, hem oğlunun düğünü için biriktirdiği  hem de gelinlerine ait olan yaklaşık 500 gram ağırlığındaki altınları da evden  çalınmaması için yanına aldı.

 Alışverişin ardından Telsiz Mahallesi'ndeki Ziya Gün Parkı'na giden  Çiçek, dinlenmek için buradaki banklardan birine oturdu. Bir süre sonra parktan  ayrılıp evine gelen Çiçek, iddiaya göre poşetin içine sarılı bulunan altınları  bankta unuttu.

Parka geri dönüp oturduğu bankta altınlarını bulamayan Çiçek,  ailesiyle birlikte polis merkezine başvurdu.

Zekiye Çiçek ve eşi Nezir Çiçek, altınların geri getirilmesi umuduyla  olayın yaşandığı günden bu yana parka giderek, nöbet tutuyor.

Nezir Çiçek, kaybedilen altınları bulup getirene ödül olarak iki çift  bilezik ile bir miktar para vereceğini belirterek, "Biz gece gündüz altınların  kaybolduğu bu parkta bekliyoruz. Altınları bulup getiren kişiye gerekeni yapmaya  hazırız. Yeter ki altınlarımız bulunsun." dedi.

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • Mahmut 5 yıl önce Şikayet Et
    1000 TL haram olacağına 100 TL helal olsun benim olsun. Keşke bulan geri getirse alacağı ödülü helalinden yese. Ama artık helali haramı birbirine karıştırır olduk. Üzüldüm inşaallah bulan geri getirir de bu aile de sıkıntıdan kurtulur. Mal canın yongası derler. Yoksa bir ömür boyu zorluklarla yaptığı birikimini kayıp etmenin verdiği bu sıkıntı ile yaşamak zor. Allah helal süt emmiş insanlarla karşılaştırsın cümlemizi inşaallah...
    Cevapla
  • Küçükçekmece 5 yıl önce Şikayet Et
    Küçükçekmece olsaydi altinlar bulunurdu
    Cevapla
  • mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Arada çıkıyor ya su kisiler altını polise teslim etti diye gene ciksa ya nerde kimse getirmez geri gecmis olsun teyze uzucu ama gercek bu
    Cevapla
  • 72vtdş 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede hırsız serseri dolu ibretlik ceza yok Şeriattan uzak bir nesiliz başımıza ne gelse az
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.