İstanbul

Eşe estetik hakaretine dava! İneğe benziyorsun...

07:59 25 Eylül 2018 6 Yorum Var
Eşe estetik hakaretine dava! İneğe benziyorsun...

Yaptırdığı estetiği beğenmeyen eşinin kendisine ‘ineğe benziyorsun' diye hakaret ettiğini öne süren genç kadın, boşanma davasının yanı sıra 75 bin liralık da tazminat davası açtı.

İstanbul Aile Mahkemesine boşanma davası açan Nalan H., estetik yaptırdıktan sonra eşi Akif H.'nin hakaretlerinin çekilmez hal aldığını dilekçesinde anlattı.

"İNEĞE BENZİYORSUN"

Eşim Akif H.'nin de onayını alarak küçük bir operasyonla estetik yaptırdım. İlk zamanlar hoşuna gitti. Sonra Bana ineğe benziyorsun, hayvanlar gibisin' gibi hakaretlerde bulunmaya başladı. Estetiğim de hiçbir problem yoktu. Ben de memnun kalmıştım. Ancak benzetmeleri yüzünden evlilik hayatımızda tartışmalar artarak devam etti. Yatağını bile ayırdı.

PSİKOLOJİMİ DE BOZDU

Yaptırdığı estetiği sadece eşinin bildiğini söyleyen Nalan H., "Estetik konusu eşimle aramızda idi. Ama tartışmalar yaşanmaya başladıktan sonra, benim ve kendi ailesi ile ile arkadaş ortamlarında estetik yaptırdığımı herkese söyledi. Herkesin içinde beni alaycı laflar ile beni rencide ediyordu. Psikolojimi de bozdu" diyerek boşanmak istedi. Eşinden toplam 75 bin TL maddi-manevi tazminat talebinde bulunan Nalan H. yaşadığı travmadan dolayı unutkanlık ve ellerinde uyuşma tedavisi için hastane raporu aldığını ilaç tedavisi gördüğünü ileri sürdü.

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • Gılgamış Türk 5 yıl önce Şikayet Et
    Laik yaşam mutsuz eder...
    Cevapla
  • Tuba 5 yıl önce Şikayet Et
    Konuyla alakası yok yorumunun. Ama madem yazmışsın, laik düşünce ve laik devlet yönetim biçimini birbirinden ayırmak lazım. Biraz da buna kafa yor..
  • Turan 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen estetikli olsaydın belki de evlenmeyecekti,, hata yap erkeğine beğenmediği bir başka tip sonra da dava et nafaka iste,,
    Cevapla
  • T.C. 5 yıl önce Şikayet Et
    Haketmis sevindim.sen misin özünü değiştiren.
    Cevapla
  • T.C. 5 yıl önce Şikayet Et
    İyi olmuş ne diye yaratılmış halini değiştirdin.hastalik için olsa tamam ama keyfi yapmissin bak ne oldu yuvani yiktin hadi şimdi estetiğinle mutlu ol övün.
    Cevapla
  • Ayhan 5 yıl önce Şikayet Et
    zalimliğin sınırı yok demekki. O senin hayat arkadaşın sırdaşım ve çocuklarının annesi. Bu ne iğrenç ve zulümdür. Yazıklar olsun. Cenabı Hak Eşler için birbirinin örtüsüdür diyor. Haddini aşmanın sonu hüsrandır......Aklı ve vicdanı olanlar için söylüyorum......!!!!! Zerre imanı olanlar için. Nasipsizlere ancak YAŞASIN CEHENNEM demek gerek ne yazıkki....!!!!!
    Cevapla
  • muratacevap 5 yıl önce Şikayet Et
    buradaki tepki estetik yapılmasına değil. iki eş arasında ve sır olarak kalması gereken bir hususun koca tarafından açık edilmesine. karı koca birbirlerinin mahrem sırlarını da muhafa etmelidir. yanlış mı? peki bu sırrı ifşa edeni kınamak yanlış mı? peki murat kardeşim senin kafan iyi mi?
  • murat 5 yıl önce Şikayet Et
    senin kafa iyimi ?
    İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.