İstanbul

İlginç boşanma davası! Eşim çok...

09:47 09 Ekim 2018 14 Yorum Var
İlginç boşanma davası! Eşim çok...

İstanbul'da bir çocuk annesi öğretmen F.Ç., 5 yıllık eşi S.Ç.'ye sürekli yemek seçtiği ve evde nargile içtiği gerekçesiyle 100 bin liralık boşanma davası açtı.

İddiaya göre, öğretmen F.Ç. ile pazarlamacı S.Ç., 5 yıl önce evlendi. Bir çocukları bulunan çift, evlilikleri boyunca çoğu kez S.Ç.'nin yemek seçme alışkanlığı yüzünden tartıştı.  Eşinin yaptığı yemekleri beğenmeyen S.Ç., kendisine ayrı yemek yapılmasını istemesi üzerine çift arasında yaşanan tartışmalar giderek arttı. Dilekçesinde, aşağılandığını ve hakaretlere uğradığını belirten F.Ç., evlilikleri boyunca eşiyle yemek konusu yüzünden sorunların bitmediğini söyledi. Dilekçede, eşinin yemek seçme dışında nargile içme alışkanlığı da bulunduğunu belirten F.Ç., bu yüzden evin her yerinin duman koktuğunu anlattı. Sürekli hakaretlere uğradığını belirten F.Ç., 50 bin lira maddi, 50 bin lira da manevi olmak üzere 100 bin liralık tazminat ve çocuklarının velayetini talep etti.

'EŞİM ÇOK ALINGAN'

S.Ç. ise, eşinin boşanmak için bahanelere sığındığını belirterek, sadece sevmediği birkaç yemek olduğunu anlattı. Nargileyi ise ara sıra balkonda içtiğini hatta eşinin de zaman zaman kendisine eşlik ettiğini kaydeden S.Ç., eşinin son zamanlarda çok alıngan davrandığını ve tartışmaların bu yüzden yaşandığını belirtti.

YORUMLAR

14 Yorum Var
  • Atsız 5 yıl önce Şikayet Et
    Bugünlerde kadınlar hep bir sıfır başlıyor evliliğe. Herşey onların gönlünce, onların istediği gibi olacak. Bayramlarda ilk kadının ailesi ziyaret edilecek. Aslında kadınlar erkeklerden, kat kat daha güçlü. Nedenmi? Başta yatak davası, kadın isterse var, yemekler kötü olmuşsa bile " ay ne kadar lezzetli olmuş aşkım " denilecek. Bilmiyorum. Rabbim milletimizi şeytanın şerrinden korusun
    Cevapla
  • del toro 5 yıl önce Şikayet Et
    Amiiiiiiiiinnnnn!...
    İlk beğenen sen ol
  • Ruhi 5 yıl önce Şikayet Et
    Delimisiniz kardeşim. Üç günlük dünya ve sağlığınız sıhhatiniz yerinde. Ne güzel 1 de çocuğunuz var. Boşanmak tamam ama sonrası? Nargileyi evin içinde içtiğine inanmıyorum ve yemek seçme konusuda olabilir neredeyse çoğu insan seçer. Sanki adam yemek beğenmeyip senimi dövmüş. Bırakın bu işleri. Haa kadın başka bir koca için cıngar çıkartıyorsa orası ayrı!..
    Cevapla
  • Numan 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc helal kildigi ama en gazaplandigi sey evlenip bosanmaktir.. h.serif.. ucuz seylerden bosanmak olurmu yav... eger durust bir kadin olsan erkeginin sevmedigi seyi yapmaz sevdigini yaparsin.. adam aksama kadar esek gibi calisip para kazaniyor o zaman sana dusende kocana sevdigi seyleri ikram ederek gonlunu al..
    Cevapla
  • Nahro 5 yıl önce Şikayet Et
    Kadında çalışıyor. Atlamayalim
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    boşanmak bahane tazminat şahane. ya tutarsa. iyi paraaaaaa
    Cevapla
  • fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    kadınlar çalışmasın arkadaş otursun evinde hanımlığını yapsın. üç kuruş kazanınca kendilerini daha farklı görüyorlar...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.