İstanbul

Görüntülü şantaj! 1 milyon dolar vermezsen...

07:54 05 Kasım 2018 2 Yorum Var
Görüntülü şantaj! 1 milyon dolar vermezsen...

İstanbul'da müteahhit A.A.H., ülkesi Irak'ta tanıştığı 28 yaşındaki Roa W. ile 3 yıl sevgili olarak yaşadı. Iraklı müteahhit kız arkadaşından ayrılmak istedi. Ancak iddiaya göre Roa W. "Ayrılmam" diyerek tepki gösterdi.

Roa W. belirli bir miktarda para vermesi karşılığında ayrılığı kabul edeceğini söyleyerek elinde görüntüler bulunduğunu öne sürdü. "İstediğim parayı vereceksin; yoksa seni Irak'a rezil ederim" dediği iddia edilen kadın, iş adamından 50 bin dolar para aldı.

KOCASI DA ARADI

Roa W.'nin kocası da iş adamını arayarak 40 bin dolar daha vermemesi halinde görüntüleri internete yayacağını söyledi. İkili daha sonra iş adamından 1 milyon dolar daha istedi. A.A.H, Roa W.'nin İstanbul'da olduğunu öğrenince suç duyurusunda bulundu. Roa W. ve eşi Abdülkerim C. Marmaris'te bir otelde gözaltına alındı. Mahkeme sanıklara ayrı ayrı 3'er yıl 9 ay hapis cezası verdi.

 

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Fink 5 yıl önce Şikayet Et
    Roa W nin kocasi da var 3 yil baskasiyla iliskisi de var kocasiyla beraber Adama santaj cekiyor falan. Bunlari sinir disi edin sayin yetkililer
    Cevapla
  • Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    100 bin dolar şantajla almışlar. Yetmemiş, 1 milyon daha istiyor. Cezası 3 yıl. Bu tiynettiler için küçük bir risk ve bedel.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.