İstanbul

Gayrimenkul zengini kadının ölümünde yeni gelişme

08:31 09 Kasım 2018 3 Yorum Var
Gayrimenkul zengini kadının ölümünde yeni gelişme

Esenyurt'ta kaybolduktan sonra hurda bir minibüsün içinde öldürülmüş halde bulunan Nazmiye Oruçoğlu cinayetiyle ilgili gözaltına alınan eski eşi ve oğlunun aralarında bulunduğu üç kişi adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin poliste verdiği ifadelerinde suçlamaları kabul etmedikleri öğrenildi.

Esenyurt'ta 6 Eylül 2018 tarihinde eski eşi ve oğluyla buluştuğu öğrenilen Nazmiye Oruçoğlu esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolmuştu. Bu olayın ardından 13 Eylül 2018'de  Göktürk, Mimar Sinan Mahallesi, no. 64'de bulunan bir sürücü kursuna ait arsadaki hurda minibüsün içinde bir kadın cesedi bulunmuştu. Nazmiye Oruçoğlu'nun oğlu Serhat Y.'nin 17 Eylül 2018 tarihinde polise başvurarak annesinden haber alamadığını söylemesi üzerine soruşturma başlatılmıştı.

Oğul Serhat Y.'nin annesinin kayboluşundan 11 gün sonra yaptığı müracaatın ardından minibüs içinde bulunan kimliksiz kadın cesedinin Nazmiye Oruçoğlu'na ait olduğu tespit edildi. Kayıp Şahıslar Büro amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmada Nazmiye Oruçoğlu'nun kendi evinde oturan eski eşi Yüksel Y. ve oğlu Serhat Y. ile kavgalı olduğu,  onları evinden çıkartmaya çalıştığı tespit edildi. Nazmiye Oruçoğlu'nun kaybolduğu 6 Eylül 2018 tarihinde son olarak noterden evi boşaltma için belge almak için Yüksel Y. ve Serhat Y. ile buluştuğu öğrenildi.

Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri bu buluşmanın kamera kayıtlarına ulaşırken üçlünün yanında Erhan Ç., adlı kişinin de olduğunu tespit etti. Ancak Erhan Ç.'nin bir süre sonra sahibi olduğu minibüsten indiği Nazmiye Oruçoğlu, Yüksel Y. ve Serhat Y.'nin içinde bulunduğu aracın Cendere yolu istikametine gittiği belirlendi.

Eski eş, oğul ve minibüs sahibi gözaltına alındı

Bu gelişme üzerine aranmaya başlanan Yüksel Y.(49), Serhat Y(35). ve Erhan Ç.(30) Asayiş şube müdürlüğü ekipleri tarafından geçen hafta gözaltına alınmıştı. Olayla ilgili sorgulanan şüphelilerin kendilerine yöneltilen suçlamaları kabul etmedikleri öğrenildi. Ancak şüphelilerin çelişkili ifadeler verdiği belirtildi. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • ismet 5 yıl önce Şikayet Et
    rabbim tüm ummeti haramdan haram kazanilan maldan muhafaza etsin meftayada rahmet eylesin helal az olsada huzuru olur tadı olur cok mal haramsız çok söz yalansız olmaz olayın rengi bu gibi
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • karadut 5 yıl önce Şikayet Et
    Katil evlat ise zaten ahiretini kaybetti. Öyle bir ceza verin ki bu dünyası da zindan olsun. Şu andan itibaren aldığı nefes kezzap gibi ciğerlerini yaksın!
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • alp_aslan 5 yıl önce Şikayet Et
    Benim anlamadığım şu, olaydan anlaşıldığı üzere erkeğin durumu iyi değil ki eski eşinin evinde oturuyor. Madem rahmetli hanım gayrimenkul zengini neden medeni kanuna göre durumu iyi olmayan erkeğe nafaka bağlanmadı. Malum benzer durumlarda mahkemelerimiz boşanan kadın eşin hukukunu koruma adına erkeğin durumu iyi olmasa bile söke söke nafaka, tazminat vb. hükümler veriyor. Uydurulmuş kanunları uygularken bile adil değiliz. Ve bu adaletsizlik aileyi bitiriyor, toplumu bozuyor. Bu yorumu şayet cinayeti eski eş ve oğul birlikte işlemişler ise onlara ha vermek için değil, olayın içindeki çelişkiye dikkat çekmek için yaptım yanlış anlaşılmasın. Hanımefendiye de Allah' tan rahmet diliyorum.
    Cevapla
  • Rumeysa 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam calisiyor kadinin ayni zamanda halasinin oglu ve zamaninda ondan cok siddet gormus bende zengin olsam siddet gordugum bir adama zirnik birakmam
    İlk beğenen sen ol
  • Oğul tuhaf 5 yıl önce Şikayet Et
    Annen kayboluyor sen 11 gün sonra mı polise gidiyorsun !
    Cevapla
  • soner 5 yıl önce Şikayet Et
    annesiyle görüşmiyormuş
    İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.