İstanbul

Taksim'de Filistinli turiste yuh dedirten teklif!

09:40 20 Kasım 2018 35 Yorum Var
Taksim'de Filistinli turiste yuh dedirten teklif!

Taksim Meydanı’nda bir taksicinin, Dolmabahçe’ye gitmek isteyen iki Filistinli turistten 50 TL istediği iddia edildi. Aynı yere dün 15 TL’ye gittiklerini belirten turistler, taksicilerden dert yandı

Taksim'de bekleyen taksicilerin turistlerden kısa mesafede yüksek fiyat istemesi isyan ettirdi. Taksim Meydanı’ndan Dolmabahçe’ye gitmek isteyen iki Filistinli turist Rahem ve Ahmed, meydanda bulunan bir taksiye fiyat sorarken görüntülendi. Taksiye binmeyip geri dönen turistler, dün aynı yere 15 TL’ye gittiklerini ancak az önce sordukları taksinin 50 TL fiyat istediğini belirtti.

Filistinli kadın turist Rahem, 4 taksiye daha fiyat sorduklarını belirtirken, “Hepsi ayrı fiyat söylüyor. Biri 30, biri 40, diğeri ise 50 TL istiyor. Hangisi doğru fiyat bilemiyoruz” diyerek yaşadıklarını anlattı. 

YORUMLAR

35 Yorum Var
  • h.s 5 yıl önce Şikayet Et
    taksi plakası yatırım aracı olmaktan çıkmalı, plaka eğitimli taksicilere belediye tarafından kiralanmalı.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Serdar 5 yıl önce Şikayet Et
    Milletçe helal kazancı bir köşeye ittik galiba. Ve boğazından haram lokma geçen bir nesilin ne vatana ne millete nede dine bir faydası olmaz!.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    t pilakalı taksi pilakalarını devlet ticari amaçlı sürücülere kiraya vermesi lazım,hem sürücü kazanır hem müşteri kazanır...bak ozaman kimse ubere ses çıkarabilirmi,,,
    Cevapla
  • safir 5 yıl önce Şikayet Et
    yazmayayım; lüzumsuz iş diyorum dayanamıyorum. Denetim ve ceza başka yolu yok. Sultanahmette bir arkadaşı ziyarete giderken bir kilo tulumba almak için bir tatlıcıya girdim. Benden hemen önce gelen bir turiste verdikleri bir parça tatlı için 25 tl aldılar. (Kadın alıp çıktı öyle oturup falan yemedi. Şöyle el kadar bir parça tatlıydı ve bu olay yaklaşık beş sene önceydi). Tulumbanın fiyatını sorunca tezgahta duran kasadakine gidip sessizce sordu. Kasadaki yüzüme bakarak 15 tl dedi. Anladım ki yabancı olsaydım 50 tl falan diyeceklerdi. Bu olaya kızıp almadan çıktım.
    Cevapla
  • Taksici 5 yıl önce Şikayet Et
    Taksi plakası ortadan kaldırılması lazım. Avrupa gibi .eğitilmiş şöför yetiştirip. Plaka verilmeli. Ve devlete vergi vermeyen. Sistem ortadan kaldırmak lazım. Plaka oğul dan babaya kalmamalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.