İstanbul

Eve giren geri kaçtı! Mide bulandıran haber...

11:26 14 Aralık 2018 3 Yorum Var
Eve giren geri kaçtı! Mide bulandıran haber...

Sultangazi'de düzenlenen operasyonda kaçak nargile tütünü ve yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi, 3 kişi gözaltına alındı

Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Uğur Mumcu Mahallesi 2273 Sokak'ta bulunan 4 katlı iş hanının çatı katında, kaçak nargile tütünü imal edildiğini belirledi.

İmalathaneye düzenlenen operasyonda, bin 27 kilogram satışa hazır ve 850 kilogram işlenmemiş nargile tütünü, 214 kilogram glikoz, 470 kilogram aroma ile üretimde kullanılan çeşitli malzemeler ele geçirildi.

Polis ekipleri, operasyon sırasında imalathanede bulunan 3 şüpheliyi gözaltına aldı.
İmalathanede çok kötü şartlarda üretim yapıldığını belirten yetkililer mideleri bulandı. Yetkililer kaçak ürünleri kullananları çok ciddi hastalıklara yakalanabilecekleri konusunda uyardı.

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • zafer gülten 5 yıl önce Şikayet Et
    .malathaneyi boşverin,bundan 30 sene kadar önce pazarlama şirketinde çalışıyordum,yolumuz Balıkesir de bir sigara fabrikasına düştü,aman o rezillikti,tütün tabakaları başında salyalı romen kadınları,terleri tütünlere aka aka tütün tabakaları içinden tütün kemirip ölmüş fareleri ayıklıyordu. ondan sonra tün ve sigaradan bir tiksinti geldiki sormayın.
    Cevapla
  • Abdullah HÂN Birkul 5 yıl önce Şikayet Et
    Nargile en az 10 sigaraya bedel. Millet zehirlenmeye amma meraklı!
    Cevapla
  • Vatan bayrak 5 yıl önce Şikayet Et
    Sultangazi bu günlerde çok gündemde yetkililer bu bölgeye biraz daha fazla araştırma yapıp suç teşkil eden bütün unsurları temizlesinler hırsızlık torbacisi katili kaçakçılık her ne ararsan var gencecik insanları zehirliyorlar
    Cevapla
  • fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    En temizi sağlıklımı sanki? Hepsi kanser yapıyor fakat üzerindeki resimlere, sağlığa zararlıdır yazılarına rağmen sigara falan keyifle (!) tüketilmeye devam ediliyor. Pişman olmanız için illa kanser tanısı almanız gerekiyorsa iyi KEYİFLER!
    Cevapla
  • Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Ooof of. Hep ihbar uzerine ihbar uzerine. Ya ihbar yapilmayanlar. Adamlar ne kadar surdu piyasaya kim bilir. Ve daha bunun gibi neler var. Vatandasin bilip gordugu halde o kadar cok merdivenalti yerler varki sanki uzaylilara yapiyolarmis gibi bize ucu dokynmuyomus gibi kimse sesini cikarmiyo. Tamamen bilincli olsak ve gercekten sagligimizi dusunerek hareket etsek bolelerini barindirmasak tureyemezki boleleleri. Is yine bizde bitiyo.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.