İstanbul

Üsküdar'da Güven Hokna kaç oy aldı? Skandal...

08:33 01 Nisan 2019 1 Yorum Var
Üsküdar'da Güven Hokna kaç oy aldı? Skandal...

Skandal sözleriyle gündeme gelen Demokratik Sol Parti'nün Üsküdar adayı oyuncu Güven Hokna'nın aldığı oy oranı belli oldu.

Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı Hayriye Tekin karakteriyle hafızana kazınan ve DSP tarafından Üsküdar'da belediye başkan adayı olarak gösterilen Güven Hokna, aldığı oy oranıyla hüsrana uğradı. 

Oyların yüzde 1.01'ini alan Hokna, AK Parti, CHP ve Saadet Partisi adaylarının gerisinde kaldı.

"AĞZIMIZIN TADI KAÇMASIN ÜSKÜDAR"

Ekranların efsane dizilerinden biri olan Yaprak Dökümü'nde Hayriye karakteriyle  gelen oyuncu DSP'den Üsküdar Belediye Başkan Adayı olmuştu. Dizinin meşhur repliğini slogan yapan Hokna, "Ağzımızın tadı kaçmasın Üsküdar" diyerek vatandaşlardan oy istemişti.

Nevmekan'da alkol olsun

Güven Hokna, partililerle yaptığı  toplantıda, skandal ifadeler kullanmıştı.

Üsküdar’da belediye başkanı Hilmi Türkmen'in projesi olan ve gençlerin gözdesi haline gelen Nevmekan isimli kafeyi eleştiren Hokna, burayı özgürleştireceğini, alkol sokacağını vaad etmişti. Hokna Nevmekan'daki başörtülüleri de eleştirmişti. 

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Harun 5 yıl önce Şikayet Et
    Milletimiz buyuk vizyon buyuk ulke falan istemiyormus bir kac kilo hiyara fit olup gitmis artik turkiyenin buyuk devlet olabilecegine inancim kalmadi bu halkla ancak bu kadar olsa olsa satalit bir yanasma devlet oluruz avrupa ve amerikaya onlar isterse yada istedikleri kadar zengin olabilir istedikleri kadarda mutlu olabiliriz istemezlerse salarlar itlerini udtumuze ugrasiriz 90 li yillardaki gibi artik kimse ekenomi niye kotu fiyat artisi sikayeti yapmasin oy pusulalarini yesinler bundan sonra reis bu halk hizmete degmezmis bunlara demirel gibi mesut gibi yapmaliymissin
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.