İstanbul

Platonik aşık dehşeti! Önce dövdü, sonra...

11:53 18 Haziran 2019 2 Yorum Var
Platonik aşık dehşeti! Önce dövdü, sonra...

İstanbul Beylükdüzü'nde platonik aşk beslediği kadını rehin alan kişi, iş yeri çalışanları tarafından etkisiz hale getirildi.

Olay, Yakuplu Mahallesi Hürriyet Bulvarı üzerindeki bir GSM şirketinin çağrı merkezinde meydana geldi.

 

İddiaya göre, çağrı merkezinde çalışan İsmail A. (48),  aynı iş yerinde çalışan ve platonik aşk beslediği Neşe A.'yı mutfakta önce darp etti, ardından da boğazına bıçak dayayarak rehin aldı. Seslerin duyan iş yeri sahibi Mehmet E. ve çalışanlar mutfağa koştu. Mehmet E. ruhsatlı silahını göstererek İsmail A.'ya engel olmaya çalıştı. Bu sırada yaşanan itiş kakış sırasında İsmail A. yere düşüp kafasını doğal gaz borusuna çarparak yaralandı.

Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İsmail A. ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Tedavisi tamamlanan şüpheli gözaltına alındı.

 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Garip 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah ve Rasulünün aleyhisselatü vesselam'ın razı olmadığı yabanci kadın ve erkek aynı ortamda olursa şerden başka ne olurki zaten ? Hakka uyulmadığı müddetce olacağı tek bununla da kalmaz dünyevi ve uhrevi daha kötü sonuçlar olacağı kesin.Rabbim ümmeti Muhammedi gaflet uyukusundan uyandırsın hayırla ıslah ve hidayet etsin amin vesselam
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Dobra 4 yıl önce Şikayet Et
    Kimse kusura bakmasın ama Allah (cc)'nin emir ve yasaklarına uyulmadığı sürece bu gibi şeyler kaçınılmaz olur. Ne alaka demesin kimse çok alaka! Vesselam
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.