İstanbul

16 yaşındaki kızın sır ölümü! Dolabındaki resim...

13:04 27 Haziran 2019 9 Yorum Var
16 yaşındaki kızın sır ölümü! Dolabındaki resim...

İstanbul Bahçelievler’de oturan 16 yaşındaki S.G., 14 Haziran akşamı 'arkadaşlarımla buluşacağım' diyerek evden çıktı. Genç kızın eve dönmemesi üzerine ailesi, Bahçelievler emniyetine giderek kayıp başvurusu yaptı.

Ailesi, emniyete kayıp başvurusu yaptıktan yaklaşık 5 saat sonra genç kızın İstanbul Bağcılar’da bulunan bir inşaatın 12'inci katından atladığı ortaya çıktı. Evinde dolabındaki çizimleri gören polis,  'Mavi Balina' şüphesi üzerinde çalışmalarını sürdürürken genç kızın binadan atlamadan  önce arkadaşlarına attığı mesajların ortaya çıkmasının ardından soruşturmanın yönünü değişti. Genç kızın arkadaşlarına cinsel istismara uğradığını yazdığının belirlenmesi üzerine bir yakını gözaltına alındı. Bağcılar Asayiş Büro Amirliği'ndeki ifadesinin ardından adliyeye sevkedilen şüpheli, adli kontrolle serbest bırakıldı.

ARANIYORDU

Genç kız her yerde aranırken, Bağcılar Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde bulunan inşaat halindeki bir binadan atladı. Olay yerine gelen polis ekiplerinin incelemesinin ardından genç kızın cenazesi, Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

MAVİ BALİNA ŞÜPHESİ

İddialara göre, genç kızın vücudunda izler olduğu, ayrıca evdeki dolabının iç kısmına yazdığı görevler, şekilller ve ailesine yerinin konumunu attığı öne sürüldü. Bu şüpheler de akıllara mavi balina oyununu getirdi.

DOLABA OLACAKLARI ÇİZMİŞ

Genç kızın ne yapacaklarını çizip dolabına yapıştırdığı ortaya çıktı. Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bu yönde soruşturmasını sürdürürken,  genç kızın arkadaşlarına istismara uğradığı yönünde mesajlar attığı iddiası üzerine polis soruşturmayı derinleştirdi. Bu yönde çalışmalara başlayan Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri mesajlar doğrultusunda bir yakınını gözaltına aldı. İfadesinin ardından adliyeye sevkedilen şüpheli, adli kontrolle serbest bırakıldı. 

Bu kişinin genç kıza istismarda bulunup bulunmadığı ise Adli tıp raporuyla ortaya çıkacak. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

BIRAKTIĞI MEKTUP İNCELEMEYE ALINDI

16 yaşındaki S.G.,'nin bıraktığı mektupta ise, "Annem beni bırakıp gittiğinde 3 yaşındaydım. Kısacası annemi hiç hatırlamıyorum. 5-6 yaşına kadar değişik yerlerde kaldım. Sonra babam ikinci evliliğini yaptı. Onlarla birlikte kalmaya başladım. Üvey annem beni dövüyordu. Geceleri sabahlara kadar sessizce ağlıyordum. Her gün dua ediyordum. Abilerim gelsin beni kurtarsın diye. Lise 1'e başladığımda ise abilerim geldi. Bir insan hiç mi acılarını unutmaz. hiç mi gülmez. Ben hep ağladım. Gerçek annemin suratını hiç hatırlamıyorum" yazdığı öğrenildi.

BİRÇOK KEZ ÖLMEK İSTEDİM

Genç kız mektubunda birçok kez ölümü de denediğini yazarak, "Birçok kez ölümü denedim. Bileklerimi kesmek, karnıma bıçak saplamak gibi. Ancak yapamadım. Yüksek bir yer arıyorum. Eğer bulursam canıma kıyacam. Ama ne olursa olsun üvey annemi de seviyorum. Bi de şu var. Babam çok iyi biri. Annem neden babamı terketti onu da anlamış değilim"  ifadelerini kullandığı belirtildi.

YORUMLAR

9 Yorum Var
  • temel candan 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya toplum olarak kedilerden itlerden fırsat bulsakda böyle çocukları koruyup kollayabilsek.
    Cevapla
  • fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    lütfen çocukarınıza kıymayınız kendi zevk ve idealleriniz için!
    Cevapla
  • Boşnak 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah acılı babaya sabır versin, o bırakıp giden anneye de ...
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • salih 4 yıl önce Şikayet Et
    neden terkettiğni ALLAH biliyorda annende seni hiç mi özlememiş
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • gezginmisafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah mekanını cennet etsin inşaAllah.Hikayene çok üzüldüm be kızım,keşke yapmasaydın,dünyada bulamadığın mutluluğu inşaAllah cennette bulursun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.