İstanbul

Şoke eden sözler! Karım hazırladığı karışımları zorla içirip...

07:16 25 Ağustos 2019 6 Yorum Var
Şoke eden sözler! Karım hazırladığı karışımları zorla içirip...

İstanbul’da bir avukat, hazırladığı karışımları içmeye zorladığını ve kıyafetlerini kestiğini iddia ettiği eşi hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı.

30 yıldır avukatlık yapan C.F.Ü., 14 Şubat 2019’da evlendiği eşi E.T.Ü.’nün manevi baskısına uğradığı ve şiddete dönük davranışlar sergilediği gerekçesiyle mahkemeye başvurarak, koruma talebinde bulundu. İstanbul Aile Mahkemesi’ne sunulan koruma talebi dilekçesinde, “Davalı, eşinin hediye ettiği tabloyu sebepsiz yere parçalamış, elbiselerini makasla kesmiştir. Eşinin üzerinde kötü enerji olduğunu söyleyen E.T.Ü. evi terk etmiş ve ev eşyalarından bir kısmını da atmıştır. Yaşam koçu olduğunu söyleyen E. T. Ü., hiçbir sağlık denetiminden geçmeyen, doğal olduğunu iddia ettiği bir takım karışımları zoraki bir şekilde gerek evde gerekse halen yattığı hastanede C. F. Ü.’ye içirmeye çalışmıştır. Eşinin baskısına dayanamayan C. F. Ü., zaman zaman bu karışımları içmek zorunda kalmıştır” ifadelerine yer verildi.

'KARIŞIMLAR SAĞLIĞINI ETKİLEYEBİLİR'

C.F.Ü’nün beyin kanaması geçirdiğinin anlatıldığı dilekçede, “C.F.Ü. durum böyle iken beyin kanaması geçirmiş, uzun süre yoğun bakımda yatmıştır. E. T. Ü., hastanede yattığı süreçte de bu karışımları eşine içirmek istemiştir. Avukat C. F. Ü. hastaneden taburcu olduktan sonra da bu karışımlar sağlığını olumsuz etkileyebilir. Bu nedenle hakkında korunma kararı verilmesini istiyoruz” ifadeleri yer aldı. Mahkeme, avukat C.F.Ü’nün koruma talebini kabul ederek, E.T.Ü’nün bir ay süreyle eşinin tedavi gördüğü hastaneye, evine ve işyerine yaklaşmaması yönünde uzaklaştırma kararı verdi.

E.T.Ü., hakkındaki iddiaların asılsız olduğunu belirterek, karara itiraz etti. İtiraz dilekçesinde, “20 yılı aşkın MEB onaylı sertifikalarım vardır. Güzellik, estetisyenlik ve masaj uzmanıyım. Eşimle üç yıl önce mesleğim sebebiyle tanıştık ve evlendik. Eşim yıllar önce trafik kazası geçirmişti. En sonunda beyin kanaması geçirdi. Kullandığı ilaçlar nedeniyle halüsinasyonlar ve sanrılar görmeye başladı. Bu ilaçlar eşimin bilincini etkiledi. Ne hastanede ne de evde doktorlardan izinsiz eşime zorla herhangi bir şey yapmadım. Eşime zorla ilaç içirmeye çalıştığım iddiaları ciddi anlamda onur kırıcı ve kadınlık gururunu incitici iddialardır. Eşimin gerçekten uzak iddiaları nedeniyle mahkemenin kararına itiraz ediyorum” ifadelerine yer verildi. Mahkeme, E.T.Ü.’nün itiraz dilekçesini reddetti.

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • Sed 4 yıl önce Şikayet Et
    Icirdigi karisimdan supheliysen, labora gonderip baktir. Sonucunu paylas dunya ile, bizde inanalim. Boyle hadiseler, genc evlenecek olanlara kupe olsun. Insanlik bu durumda, bu sadece bati ulkelere gecerli degilmis. Avukat hukuk sistemin zayif noktalarini iyi bilir, durumu iyi biliyor, konu baska bence. Bambaska.
    Cevapla
  • hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Laik iz ya herşeye layığız. Kafir başardı toplum bitti. Üç beş samimi dua ile ayakta duruyoruz. Dönüşümüz Allah a olmazsa durum daha kötüye gidiyor.
    Cevapla
  • Sözcü 4 yıl önce Şikayet Et
    Kadın erkek eşittir dersen böyle olur, aile içinde kimin sözünün geçtiği belli olmaz. Kadınlar erkeklerin verdiği hakları "kendimiz kazandık.." zannındalar, kendilerini kibirlendiriyorlar. Herşeyi yaparım kimse karışamaz kafasındalar, çok yanlış. Herkes bir başkasına bağlıdır kimse kafasına göre iş yapamaz, hiç kimse kendi başına bişeyler kazanmadı. Kadının yeri ayrı Erkeğin yeri ayrıdır. Erkek varsa sözü geçer yoksa kadının sözü geçer. Kural budur.
    Cevapla
  • çetin 4 yıl önce Şikayet Et
    çok doğru yani doğrusu içinde az yanlışda olsa, doğruluk payı çok olduğu için. İYİ BİR DÜŞÜNCE
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    İşte pozitif ayrımcılığın sonucu bu. Aile yok oluyor zina hemen tekrar yasaklansın bize uymuyor avrupa yasaları
    Cevapla
  • Kurnaz 4 yıl önce Şikayet Et
    30 senelik(!) Avukatlık yapan, Şubat'ta evleniyor ardından hastahaneye yatıyor...zaten bunun yaşı dolmuştur üc aşağı beş yukarı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.