İstanbul

Genç kadın sokak ortasında dehşeti yaşadı!

13:40 24 Eylül 2019 8 Yorum Var
Genç kadın sokak ortasında dehşeti yaşadı!

İstanbul Avcılar’da araba içinde darp edilen kadını, yoldan geçen başka bir vatandaş aracını durdurarak kurtardı. Vücudunun çeşitli yerleri darp edilen ve saçları yolunan genç kadın, erkek arkadaşının elinden zor kurtuldu.

Olay Avcılar Tahtakale mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, uzun süredir birlikte olduğu öğrenilen çift, nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı seyir halinde ilerleyen aracın içinde kavga etmeye başladı. Kavga nedeniyle arabadan inmek isteyen Nida A.’ya erkek arkadaşı izin vermeyerek darp etmeye başladı. Genç kadını darp eden kişi, önce yumruk attı daha sonra saçlarını yoldu. Göğüs kafesine ve kafasına defalarca yumruk yiyen kadın, arabanın içinde feryat ederek yardım istedi.

Bu sırada yoldan arabasıyla geçen bir vatandaş sesleri duyarak genç kadının yardımına koştu. Duyarlı vatandaş, arabanın içinde darp edilen kadını erkek arkadaşının elinden zor kurtardı. Olayı gören vatandaşlar ise olayı polis ve sağlık ekiplerine haber verdiler. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kadına ilk müdahaleyi yaparak, hastaneye götürdü.

YORUMLAR

8 Yorum Var
  • Ne yani 4 yıl önce Şikayet Et
    Kendisine evlenecek kadar değer vermeyen adamdan ne bekliyordu ki.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • hakan er 4 yıl önce Şikayet Et
    kadınlara yapılan şideti kınıyorum ha kadınlarda sokak itleriyle arkadaş olmasın malesef sokaklarda başıboş bir sapa balta olmayan insan dolu
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Kalkan balığı 4 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul sözleşmesi toplumsal bir sıkıntı oluşturdu bu yasa acilen kalkmalı
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    önce islami ve manevi terbiye gerisi kendisi gelir
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • erdal 4 yıl önce Şikayet Et
    Uzun süre birlikteymişler !! Bu birliktelik pek hayır getirmemişe benziyor. Adam çok acımasız davranmış, günahsız kadına.Acaba, niye ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.