Ä°stanbul

İstanbul Fatih'te kanlı infaz!

00:14 11 Kasım 2019 4 Yorum Var
İstanbul Fatih'te kanlı infaz!

İstanbul Fatih Çapa’da bulunan otele ait kafede otururken bir kişinin silahlı saldırısına uğrayarak ağır yaralanan ve Uygur Türkü olduğu öğrenilen Saimait Aierken, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Öte yandan, olay yerine yakın park halinde bulunan lüks cip’in, üzerindeki konsolosluk plakasının sahte olduğu anlaşıldı.

Olay, saat 20.40 sıralarında Millet Caddesi üzerinde bulunan bir otelin kafesinde meydana geldi.

Kafede masada oturan Uygur Türkü Saimait Aierken, bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Vücuduna kurşunlar isabet eden Aierken, ağır yaralandı. Bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipler, yaralıyı ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırdı. Aierken, kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

 

SAHTE PLAKA

Polis olaya ilişkin çalışma başlatırken ilk belirlemelere göre, öldürülen Saimait Aierken’in, gümrükleme işleriyle uğraşan bir işadamı olduğu, maddi sıkıntılar içinde bulunduğu belirlendi.

 

Öte yandan, olay yerine yakın park halinde bulunan lüks cip’in, üzerindeki konsolosluk plakasının sahte olduğu anlaşıldı.


Ekipler, lüks cip üzerinde daha detaylı çalışma yapmak amacıyla aracı polis merkezine çekti.

CİNAYETİN NEYDEN KAYNAKLANDIĞI ÖĞRENİLDİ

Polis ekiplerinin yaptığı ilk incelemelerde, silahlı saldırı sonucu ölen Saımaıtı Aıerken'in, son zamanlarda maddi sıkıntı çektiği, gümrükleme işleriyle uğraşan bir iş adamı olduğunu tespit etti. Polis, cinayetin alacak verecek meselesinden kaynaklandığını belirtti.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • Koray ÜstündaÄŸ 4 yıl önce Åžikayet Et
    Önemli olan bu topraklarda türk kürt birnirinize sahip cıkmanız aksi takdirde ananızı bacınızı icki masasına meze yaparlar .....
    Cevapla
  • Aynen 4 yıl önce Åžikayet Et
    Müslümanlara bu dünyada rahatlık vermeyen kafirler için yaÅŸasın ebedi kalacakları cehennem ÅŸehid kardeÅŸimiz Allahtan rahmet diliyorum
    Cevapla
  • Dereköy altı Tatar 4 yıl önce Åžikayet Et
    Afganlıda uyandı ben uygur türküyüm diyor.
    Cevapla
  • bağımsız 4 yıl önce Åžikayet Et
    Türk tarihini incelemeni öneririm tüm asyanın türk olduÄŸunu göreceksin.....
  • Mehmet 4 yıl önce Åžikayet Et
    Evet çok güzel tespit. Sadece Afganistanda 72 millet var. Çinlisi bile geliyor ben uygur Türküyüm diyor. Hepsi çekik gözlü.
  • Melih b 4 yıl önce Åžikayet Et
    Amerika da bir eyaletdr 20 milyon Alman yaşıyor. Yorumlara baktimda, Amerika ırkçılığı yenmiÅŸ ama Türkiye de hortlatmış.. Üstelik Öldürülende yabanci degil. Uygur Türk'ü.. Ölen Muslumansa yorum farkli.. Ölen gavur olsa vah vah ederlerdi. Irkçilik da bahane
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Åžikayet Et
    Irkçılık öldü Amerika’da öyle mi ? verilere bak bakalım ölmüÅŸ mü ? her beÅŸ amerikandan biri geçmiÅŸinde istismara ve tacize uÄŸramış. Ä°ki günde Teksas ve Ohio’da 29 kiÅŸinin ölümüne sebep olan beyaz Amerikalı saldırılarını neyle açıklıyorsun ? Bu mu ırkçılığın bitmiÅŸ hali ?
  • pampa 4 yıl önce Åžikayet Et
    beyazların siyahlara ırkçılığı yok mu amerikada ne gözel memleketmil rüya gibi.
  • türk 4 yıl önce Åžikayet Et
    ırkcılıkmı ölmüÅŸ amerikada nie sadece amerikayı örnek veriyorsun peki neden almanya degil yada ingiltere degilde amerika ulan ne diyecegimi bilmiyorum size
  • Ahmet 4 yıl önce Åžikayet Et
    Devlet daha ciddi olmali yurtdisindan ozellikle cin e giden kisileri daha dikkatte almali.Kacakciligi ve kalitesiz insan sagligina etkileyen bozuk urunlere karsi.Bizim elimiz armut toplamiyor bizde yapabiliriz yerli urun tuketin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETÄ°KETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.