İstanbul

Öğretim görevlisi koca dehşet saçtı!

07:04 05 Aralık 2019 8 Yorum Var
Öğretim görevlisi koca dehşet saçtı!

İstanbul Üsküdar’da bir üniversitede daire başkanı olan C.İ isimli öğretim görevlisi kendisinden boşanmak isteyen akademisyen eşi Elif İ’yi defalarca bıçakladı. Ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırılırken, dehşet saçan öğretim görevlisi koca gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kan donduran olay Üsküdar ‘de geçtiğimiz hafta sonu meydana geldi. İddiaya göre karı koca arasında şiddetli geçimsizlik başladı. Bunu kabul etmeyen bir üniversitede daire Başkanı C.İ gece yarısı eşi Elif İ.’yi evin dışına çağırdı. Burada tartışmaya başlayan çiftten öğretim görevlisi koca cebinden bıçağı çıkararak kendisi gibi öğretim görevlisi karısını defalarca bıçakladı. Ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırılırken, C.İ gözaltına alındı.

Öğretim görevlisi koca çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, talihsiz kadının yoğun bakımda tedavisi sürüyor.

YORUMLAR

8 Yorum Var
  • sde 4 yıl önce Şikayet Et
    Çözüm basit 'Edep bir tac imiş nur'u Hüdadan giy ol tacı emin ol her beladan'.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • MUZAFFER 4 yıl önce Şikayet Et
    Hayat Kitaplarda Yazılanlarla Öğrenilmez Yaşayarak öğrenilyor.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Kamil 4 yıl önce Şikayet Et
    Söz ola kese savaşı, söz ola bitire başı. Hanımlar da dikkat etmeli biraz. Cinnet geçirten sözlerle kendilerini tehlikeye atmasınlar.
    Cevapla
  • yazık 4 yıl önce Şikayet Et
    bu adamda evinde huzur varken bu haberleri izlediğinde muhtemelen asın bu tip adamları diyordu. boşanmanın doğal bir süreç olduğu, örf adetlerin saçma sapan olduğu öğrenilmeli artık. gurur yapilmamali. kadınlık gururu yüzünden beş para erkeklerle devam eden ilişkiler veya erkeklik gururu yüzünden bıçaklanan kadınlar. bana göre ikiside cinayet. islamda boşanma vardır. hemde gerekirse 100 kere evlen boşan. ama keyfi olmasın yeterki. havadan sudan sebebler olmasın.evlenirken ebedi nikah niyeti ile evlenirsin ama baktın olmuyor haftasında boşanırsın. dini birçok kez yanlış yorumlama bu çarpık sonucu doğuruyor.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Keko sibirya 4 yıl önce Şikayet Et
    Nasil kiyiyorlar bu Hanim efendilere ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.