İstanbul

Kayıplara karışan yeni evli adam bu halde bulundu

09:38 16 Aralık 2019 2 Yorum Var
Kayıplara karışan yeni evli adam bu halde bulundu

İstanbul Esenyurt’ta 2 gündür kayıp olan 38 yaşındaki Şemsettin Görünmek, bir apartmanın boşluğunda ölü bulundu. Şemsettin Görünmek’in ise yeni evli olduğu öğrenildi.

Olay, dün 14:00 sıralarında Esenyurt Kelebek sokakta meydana geldi. Öğle saatlerinde çöp atmak için evinden çıkan bir vatandaş, apartman boşluğundan gelen kötü kokular üzerine bodrum kata indi. İndiği sırada bir kişinin hareketsiz bir şekilde yerde yattığını gören vatandaş, olayı polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler ilk incelemenin ardından şahısın hayatını kaybettiğini tespit etti.

Olay yerini inceleme ekibinin apartmanda inceleme yapması üzerine ölü bulunan şahsın Şemsettin Görünmek olduğu tespit edildi. Ailesine haber verilen adamın, 2 gündür kayıp olduğu öğrenildi. Ölüm haberini alan yakınları, Şemsettin Görünmek’in bulunduğu binaya geldi. Aldıkları haber sonrası şok yaşayan ailesi büyük üzüntü yaşadı. Hayatını kaybeden Görünmek’in yeni evli olduğu öğrenildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin ve savcının incelemesinin ardından cenaze Adlı Tıp Morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili çalışma başlattı.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Yakub 4 yıl önce Şikayet Et
    Türk polisinden kaçmaz. Bu işte bir iş var. Allah cc Ümmeti Muhammede sav RAHMET EYLESİN İNŞAALLAH. Devletimiz gerekeni yapar inşaAllah.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Gelin nerde?
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.