İstanbul

Kadıköy’de çekici terörü! Kadını fark etmeyince

08:25 15 Ocak 2020
Kadıköy’de çekici terörü! Kadını fark etmeyince

İstanbul’da park halindeki bir aracı kaldırmaya çalışan çekici operatörü, araç içerisindeki 85 yaşındaki kadını fark etmeyince, akıl almaz bir kazaya neden oldu.

Kadıköy Acıbadem Mahallesi, Acıbadem Caddesi üzerinde meydana gelen olayda Çiğdem Cingi, 85 yaşındaki annesi Leyla Çetinkol’la fatura yatırmak için evinden aracıyla çıkıp Hukukçular Sitesi önündeki bir cep parka aracını park etti ve fatura merkezine gitmek üzere aracından indi. Bu sırada bir çekici park halindeki aracın başına geldi.

Yandan kaldırmalı çekici operatörü, hemen aracı yüklemek istedi. Bu sırada arka koltukta oturan 85 yaşındaki Çetinkol, panik yaparak kapıyı açtı. Ne olduğunu anlamaya çalışan Leyla Çetinkol, araç çekiciye yüklenirken, bir anda yere düştü. Çevredekilerin panik yapması üzerine çekici operatörü panikleyerek, aracı yere bırakmak istedi. Ancak aracın yerde yatan yaşlı kadının üzerine doğru indiğini fark eren varandaşlar yeniden bağırdı. Olay yerinde bulunan kağıt toplayan bir kişi, yaşlı kadını aracın altından alırken, operatör işlemi durdurdu.

Yaşanan kaza sebebiyle yaralanan kadın olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Çekici operatörünün ise gözaltına alındığı öğrenildi. Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Hastanesi’ne götürülen yaşlı kadının vücudunda, ikisi bacağında, ikisi kalçasında, ikisi kolunda olmak üzere, altı kırık olduğu öğrenildi. Hastanede tedavi altına alınan ve yaşı sebebiyle ameliyata alınması risk oluşturan Leyla Çetinkol’un torunu olayı anlatarak, “Aracın içine bakmadan anneannemin bulunduğu otomobili kaldırmaya kalkmışlar. O sırada araçtan düşmüş, çevredekiler çocuk sanmış, ‘Çocuk düştü’ diye bağırmışlar. Sonra araç düştü sanıp paniklemiş, aracı indirmeye çalışmış. Anneannemi bir kağıt toplayıcı kurtarmış” diyerek yaşananları anlatırken, polis tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.