İstanbul

Kan donduran olay! Genç kızın hayatını polis kurtardı

15:33 11 Şubat 2020 4 Yorum Var
Kan donduran olay! Genç kızın hayatını polis kurtardı

İstanbul'da genç kız erkek arkadaşıyla görüştüğü için babası ve amcası tarafından öldürülmek istendi. Olayın detayları ise kan dondurdu. Genç kız ağzı bantlanmış şekilde bir aracın arkasından polis tarafından kurtarıldı.

Erkek arkadaşı olduğu gerekçesiyle babası ve amcasının öldürmek istediği 17 yaşındaki genç kızı polis kurtardı.

 TESADÜFEN GÖRDÜ
 

Ankara'da 17 Yaşındaki Şeyma Yıldız, erkek arkadaşı olduğunu öğrenen babası tarafından öldürülüp yol kenarına atılmıştı.

Olay, pazar günü saat 19.20 sıralarında Başakşehir, Şamlar Mahallesinde yaşandı. Polisi arayan bir kişi, beyaz bir panelvan araca genç bir kızın zorla bindirildiğini gördüğünü ve aracı takip ettiğini Başakşehir Sazlıdere mevkii Şamlar parkına doğru gittiklerini söyledi. Gelen ihbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, Şamlar parkı içerisinde aracın seyir halinde olduğu gördü. Araç polisin 'dur' ihtarına uymayarak devam etti. Emniyet ekipleri ile panelvan araç arasında yaşanan kovalamacanın ardından aracın önünü kesilerek durduruldu. 


 Aracın ön tarafında oturan Mehmet Emin D. (45) ile Ramazan D. (40) araçtan indirilerek gözaltına alındı. Şüphelilerin araçtan indikleri sırada yere çamurlu bir eldiven düşürürken, aracın ön tarafında yapılan aramada düşen eldivenin çifti bulundu. Bulunan ikinci eldivenin içerisinden de ekmek bıçağı çıktı. 

 AĞLARKEN BULUNDU
 
Aracın arka tarafındaki kapısı açan polis, yerde cenin pozisyonunda yatar vaziyette ve boynunda koli bandı bulunan üzerindeki kıyafetleri çamurlanmış olan ve ağlayan 17 yaşındaki P.D.D.'yi buldu. P.D.D'nin kendisini bulan polis ekiplerine ' erkek arkadaşım olduğundan dolayı babam ve amcam beni öldürmek için ormana getirdiler ' dediği öğrenildi. P.D.D.'nın boynunda bulunan bandın ise bağırmaması için ağzına bantlandığı fakat bandın kayarak boynuna indiği belirlendi. Küçük kızın ifadesinde 'babam ve amcam erkek arkadaşım olduğundan dolayı beni korkutmak için ormana götürdüler, bir daha erkek arkadaşımla görüşmeyeceğimi söyledikten sonra babam ve amcamla anlaştık, eve dönüyorduk' dediği kaydedildi.

 TUTUKLANDILAR

 Polisin yaptığı araştırmalarda konunun aile içi bir mesele olduğu öğrenilirken, Mehmet Emin D.'nin P.D.D.'nin babası olduğu, Ramazan D.'nin ise amcası olduğu belirlendi. P.D.D.'nin bir süre önce ailesi tarafından örgün öğretim gördüğü okulundan alındığı öğrenildi. 
 
Yakalanarak gözaltına alınan Mehmet Emin D. İle Ramazan D., Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından "Kasten Öldürmeye Teşebbüs" suçundan adliyeye sevk edilirken, çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiler. Kurtarılan 17 yaşındaki P.D.D. ise ailesinden alınarak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne ait Çocuk Destek Merkezi Yurduna yerleştirildi. 
 

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • Yavuz 4 yıl önce Şikayet Et
    Yapılan doğru değil asla ama 17 yaşında bir kız çocuğunun bir erkek arkadaşı, sevgilisi olması normal mi ? Allah aşkına bu ülke nereye gidiyor böyle yaa ? İslam aleminin lideri olacağız diyoruz ama milletimizin çoğu Batılı gibi yaşıyor. Nerde kaldı örf ? nerde kaldı adet ? nerde kaldı gelenek görenek ? Özellikle bu İstanbul, İzmir gibi büyük şehirlerde insanımızın kendi özünden hiçbir şey kalmamış. Bu ne ya ? 8 tane Avrupa ülkesi gezdim Almanya, İngiltere ve Fransa dahil inanın bizim büyükşehirlerimizde yaşayan vatandaşlarımız bu ülkelerdekilerden daha beter.
    Cevapla
  • Yavuz 4 yıl önce Şikayet Et
    Görmezde kusura bakmada bir çocuğunda sevgilisinin olması normal değil. Erkek olsun kız olsun fark etmez. Bu ülkede Türk-İslam medeniyetine ters olan ne varsa normalleştiriliyor ve giderek daha kötü bir hal alıyor işte sorun bu. Aile kurumu yok ediliyor bu ülkede sonra yok özgürlük, yok demokrasi, yok medeniyet. Bu saçmalıklarla topraklarımızı değil insanımızın aklını esir alıyorlar.
  • kemal 4 yıl önce Şikayet Et
    hep bu 'ama' ile baglanan cumleler... Allah askina su vahsette bu cumleyi dusunecek durum var midir, bir an kendinizi o bagajda giden kizin yerine koyar misiniz?! hicbirseyi gozunuz gormezdi degil mi..
    İlk beğenen sen ol
  • murtaza 4 yıl önce Şikayet Et
    Vatandaşlık görevini yapan kişinin ellerinden öperim, buna benzer vakaları görüpte susan herkese ibret olsun.
    Cevapla
  • sefa7 4 yıl önce Şikayet Et
    aile kurumu bitti. emeği geçenler nasıl hesap vermeyi düşünüyor acaba.... Allah hepimizi ıslah eylesin. amin.
    Cevapla
  • Tufan 4 yıl önce Şikayet Et
    Aile kurumunu bitirenler bizleri İslam-Türk medeniyetimizden uzaklaştıran zorla Batılılaştırmaya çalışanlar. En basit başka bir örneği memlekette bazı yerlerde Kuran bakın Arapça demiyorum Kuran alfabeleriyle süslenen dükkan tabelalarından rahatsız olanlar İngilizce, Fransızca ve Almancadan rahatsız olmuyorlar. Bu celladına aşık olmaktır. Tek bir kurşun atmadan senin insanını kendilerine benzeterekten elinden alıyorlar ama biz ve maalesef devlet hala bu ülkenin insanının Batılılaşmaması için bir önlem almıyor
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Ayıkla pirincin taşını.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.