İstanbul

Karantinadaki kız kapıdaki babasıyla böyle konuştu!

12:56 18 Mart 2020 12 Yorum Var
Karantinadaki kız kapıdaki babasıyla böyle konuştu!

İstanbul Başakşehir'de yurt dışından gelenlerin karantina altına alındığı yurdun önüne gelen bir baba, kızının bulunduğu odanın karşısında bulunan kaldırımdan kızıyla telefonda görüştü, durumunu ve ihtiyaçlarını sordu.

Avrupa'nın 9 ülkesinden getirilen Türk vatandaşları İstanbul'da boşaltılan öğrenci yurtlarına yerleştirilerek karantina altına alınmıştı.  Başakşehir'deki karantina yurdu Kanuni Sultan Süleyman yurduna yakınları bulunan ailelerden bazıları yurdun önüne geldi. Yurtta Fransa'ya dil eğitimi için gitmiş olan kızı bulunan baba Levent Demirkale de kızının ihtiyaçlarını sormak için yurdun önüne geldi. Giriş çıkışlara izin verilmediği ve polis ekiplerinin geniş güvenlik önlemi aldığı yurt çevresinde baba Demirkale kızının bulunduğu odaya yakın bir noktada durarak kızını telefonla aradı. Kaldırımda bekleyen baba yurtta bulunan kızı Ecenaz ile telefonla arayarak görüştü ve ihtiyaçlarını sordu. Baba Levent Demirkale arada bulunan 15- 20 metre mesafeden kızını görmüş oldu. 

Kızının dil eğitimi için Fransa'da bulunduğunu söyleyerek baba Demirkale , "Tam dönecekti bir hafta öne aldık ama bu olay patlayınca dışişlerine başvurduk. Kaldırdılar uçakları dün geldi.  İçeride her şeyleri iyiymiş ama ıslak mendil, sprey , yer temizlemek için bir şeyler istiyor. Diğer ihtiyaçları karşılanıyor. Çamaşır, tshirt gibi şeyleri verebilir miyiz diye sorduk.  Şu an da hiç bir şey kabul etmiyorlar.  Yurt yönetimiyle görüşeceğiz.  Yemekleri veriliyor. Tek kişilik odalarda kalıyorlar" diye konuştu.

YORUMLAR

12 Yorum Var
  • rıfat 4 yıl önce Şikayet Et
    bir yerde salgın, afetler peşi sıra geliyorsa oradaki halk oturup düşünsün
    Cevapla
  • Bahri 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu devlete soven ve Tayyip Bey'e hala kufur edip coluk ve cocugina soveninde Allah belasını versin.Boyle bir operasyon dunyanin hic bir yerinde yok namkorler.
    Cevapla
  • m3hk 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne yani baskası olsa yapmayacakmı? Dursun beklesin. O basta tabi sovecek herkes.
  • Sonan 4 yıl önce Şikayet Et
    Allahın izni Devletimizin gücüyle bununda üstesinde geleceğiz
    Cevapla
  • özkonyalı 4 yıl önce Şikayet Et
    iyiki chp iktidarda değil vallahi turbanli sakallı diye muamelesi çok farklı olurdu
    Cevapla
  • meraklı 4 yıl önce Şikayet Et
    Zan ne büyük günahtır. Tahminle iş yapılmaz, söz söylenmez. Yüce Allah C.C. bu illetinde çaresini vermektir. Bize düşen ise tedbir almak ve DEVLET BÜYÜKLERİMİZE yardım etmektir.
  • Vatanaş 4 yıl önce Şikayet Et
    toplumu ayrıştırma. bu nasıl yorum? utanmalısın.
  • Alpaslan 4 yıl önce Şikayet Et
    Vallahi deyipte Allahı şahit koşup günaha girme vebali büyük
  • uur 4 yıl önce Şikayet Et
    "Vallahi"büyük bir cümledir. Günaha girme.
  • Cafer KARAKAYA 4 yıl önce Şikayet Et
    14 Günlük karantinya alınanlar ve yakınları,Yetkililerin almış olduğu bu ölüm kalım savaşında yardımcı olmamaları tam bir trajedi ve içler acısı bir durum.Karantinaya alınan vatandaşlarımız sanki yetkililer tarafında ölüme terk edilmiş olarak anlamaları ne kadar garip bir durum.Allah akıl fikir versin bu gibi kendini bilmez cahillere amin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.