İstanbul

Zorla maske takan ve kolonya döken kişi kendisini böyle savundu!

14:14 25 Mart 2020 12 Yorum Var
Zorla maske takan ve kolonya döken kişi kendisini böyle savundu!

İstanbul Bağcılar'da, yolda yürüyen bir kişiye zorla maske takıp başına kolonya döktüğü gerekçesiyle gözaltına alınan şüpheli O.K. adliyeye sevk edildi.

Zorla maske takan ve kolonya döken kişi kendisini böyle savundu! '8 dil bilen insan...'
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından söz konusu olaya ilişkin görüntülerin sosyal medyada yayımlanmasının ardından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Şüpheli O.K., Bakırköy Adalet Sarayı'na getirildi.

"O ARKADAŞIM BENİM"

Şüpheli O.K. kolonyayı yaşlı vatandaşın kafasına zorla sıkmadığını söyleyerek, “O arkadaşım benim. Onu tanıyorum o da beni çok iyi tanıyor. 8 tane dil bilen insan nasıl şizofren hastası olabilir. Pişmanım hiç kimse bu durumda olmak istemez” dedi.

MAHKEMEYE SEVKEDİLDİ

Karakoldan çıkarılarak polis aracına bindirilen Osman K. , "Amca arkadaşımız. Şaka yapıyoruz birbirimize. Pişmanım" diye konuştu. Adliyeye sevk edilen Osman K. savcılıkta ifadesinin alınmasının ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakılması talebiyle Sulh Ceza Mahkemesi'ne sevk edildi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Sosyal medyada büyük tepki toplayan görüntüde, yaşlı bir adamı durduran gençler, yüzüne zorla maske takarak başına kolonya dökmüştü. Görüntüde "Virüsün birini bulduk" diyen şahıs, gitmek isteyen yaşlı adamı "Bak lan buraya" diyerek zorla durdurmuştu. "Virüs vakasına yakalanmış acil müdahale timi geldi" diyerek yaşlı adama maske takan genç, başına da kolonya dökmüştü.

YORUMLAR

12 Yorum Var
  • Miy33 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynısını git babana dedelerine yap bakayım o zaman 8 dil biliyormuş bu 8 dilde saygı, insanlık, edep, ahlak kelimelerinin anlamını öğrenememiş yazık
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • keleş 34 4 yıl önce Şikayet Et
    yuh be sizin gencliginize
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • zafer gülten 4 yıl önce Şikayet Et
    yaşlı bir insanla,genç bir insan pek arkadaş olmaz bi kere,komşu bile olsalar yakınlıkları sadece karşılaştıklarında selamlaşmak olur.bide gençlerle yaşlı insanlar uygunsuz ilişkiler için arkadaşlık kurarlar genelde. yani gencin yaşlı adam için arkadaşım demesi yalan.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • mehmet efe 4 yıl önce Şikayet Et
    kendini delikanlı sanan zavallı soytarı bu ayıp sana yeter yaşlaınıca daha beteri senin başına gelsin inşaallah amin.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • RABİA 4 yıl önce Şikayet Et
    bizde kandık arkadaş numarasına peh...nasılda korkudan kıvırıyorsun densiz...senin dedene öyle yapsalar neolurdu de hele.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.